Pintaa syvemmältä

PItkään mietin, että kirjoitanko.. Kirjoitin kuitenkin.

Olen lukenut useita tekstejä tästä somevalehtelusta ja illuusioiden luomisesta. Paljon olen myös tekstejä jättänyt lukematta. Minä pidän kauniista kuvista ja ihailen lähes ammattilaistasoisia blogikuvia monissa suomalaisissa blogeissa. Ymmärrän sen faktan, että yhtä kuvaa varten on tehty paljon töitä- kuvaillaanhan meilläkin kotona. Ymmärrän toki myös, että tiettyyn pisteeseen menevä täydellisyys luo paineita katsojalleen ja mahdollisesti etenkin nuorille, eivät koe itseään tarpeeksi hyvinä.

Haluaisinko sitten nähdä niitä täysin realistisia kuvia? Haluaisitko sinä katsella blogissani vain näitä?

pinta4

Minä itsekkin olen tehnyt samat leivonnaiset useampaan kertaan, sillä ensimmäiset eivät olisi olleet julkaisukelpoisia. Haluan, että olen kuvissani suhteellisen ihmisen näköinen ja siirrä pyykkikasan selkäni takaa kotona kun otan kuvan. Eilistä postausta varten minun piti ensin pestä kylpyhuoneen pöytä, ennenkuin kehtasin siinä mitään kuvata. Ehkä sitten valehtelen?

Koen olevani kuitenkin hyvin avoin ja rehellinen ja välillä ihan ärsyttää, että enkö nyt osaa yhtään elämääni kuvailla mielenkiintoisempana – eikö minulle ikinä tapahdu mitään? Tai enkö nyt olisi voinut tämän asian pitää vain omana tietonani.. Ymmärrän täysin niitä bloggareita, jotka jättävät suurimman osan elämästään blogin ulkopuolelle ja keskittyvät vain siihen materiaaliin ja ulkoisiin seikkoihin. Seurailen paljon minua reilusti nuorempien bloggareiden taivalta ja se kakka mitä heidän niskaansa tulee kun he avaavat omia asioitaan on sellaista, että ymmärrän täysin, että miksi he eivät halua jakaa elämästään yksityiskohtia sen enempää.

pinta1

Olen toisaalta sitä mieltä, että jos vaihtaisin tästä tyylini sellaiseksi, että en enää kertoisi elämästäni niin paljon, olisi blogini aika hiljainen paikka. En saisi omasta arjestani glamouria revittyä vaikka miten yrittäisin, en pystyisi kertomaan tätä silotellummin.. Tai en tiedä 😀

”Tänään olin töiden jälkeen hieman väsynyt, päätin ottaa pienet kauneusunet ennen urheilemaan lähtöä. Hups, kello olikin vierähtänyt siinä nukkuessani ja tajusin, että en mitenkään ehdi enää tehdä minun hiit- treeniäni tänään illalla, sillä olen luvannut hakea rakkaani töistä. Onneksi huomenna aamulla minulla on hieman myöhäisempi herätys, niin voin korvata liikkumattomuuteni reippaalla aamulenkillä ennen neuvolaa. Ihanaa kun sain hieman levättyä!”

Ehkä harkitsen sittenkin tyylin muutosta!

pinta2

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Pintaa syvemmältä”

  1. Älä Emma muutu! Itse en ainakaan jaksa lukea niitä kovin ”siloteltuja” blogeja missä kaikki on aina hyvin ja glamouria riittää. Toki ymmärrän ettei se helppoa varmasti ole sitä omaa elämää ihan ventovieraille avata, mutta minusta se on enempi lifestyleä kuin mikään ”pintapuolinen” blogi 🙂 Onhan ne nätit kuvat kivoja tiettyyn pisteeseen asti ja ehkä nyt kuvia varten tehtävä pieni järkkäily on ihan normaalia, mutta saa minusta olla sitä rosoakin kuvissakin välillä. Yleensähän se menee niin että omat sotkut näyttää aina pahemmalta omaan silmään ja muut ei edes huomaa 😉 Jatka siis samaan malliin ja kerro just niitä juttuja mitä haluat, ei me tarvita pelkkää kiiltokuvaa 🙂

  2. En muuten jaksa minäkään mitään viimesen päälle siloteltuja blogeja lukea, joissa on vain hienoja kuvia eikä muuta sisältöä ollenkaan. Ehkä siksi seuraan aika harvoja muotiblogejakaan.. Se on muuten jännä juttu, että nuoremmat bloggarit saavat paljon paskaa niskaansa, mutta vanhemmat vähemmän. Ehkä lukijakuntakin on näillä nuoremmilla sit nuorempaa. Aikuisethan osaa käyttäytyä 😀

    • Niin en tiedä, että miksi näin on.. Voi olla osasyy nuorten loanheittoon myös useiden alusta bloggerissa, jossa ei tarvitse varmistaa henkilöllisyyttään ja kommentoiminen on nopeampaa. Meillekkin kommentin kirjoittaminen vaatii jo hieman vaivaa ja siinä ajassa ehtii moni negatiivinen asia unohtua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta