Kosmetiikan lempparit osa 2, päivittäinen ihonhoito.

P1000250

Olen todellakin väärä ihminen antamaan mitään ihonhoito vinkkejä. Aloin käyttämään kosteusvoidetta kasvoilleni varmaankin noin viisi vuotta sitten ja ihoni on mitattu niihin aikoihin olevan alle kosteusasteikon. Siitä on silti ollut pitkä tie tähän, että edes omistan kaksi eri tuotetta kasvojen ihon kosteutukseen.

Raskaus herätti minut tässä(kin) asiassa olemaan jotenkin valveutuneempi. Olen hoitanut kasvojeni ihon kosteutuksesta, mutta loppuvartaloni on jäänyt lähes huomiotta. Nyt kuitenkin kun tajuan leviäväni joka suuntaan on kuvaan astunut kunnon kosteutus iltaisin koko vartalolle.

Tässä siis lempituotteeni joita koitan muistaa päivittäin käyttää…

Kasvojen puhdistukseen käytän kahta tuotetta. Ostin vastikään apteekista ACO:n puhdistusvoiteen sellaisen 3 in 1 tuotteen, jotta selviäisin mahdollisimman vähillä purkeilla. Tämän valitsin kivan pakkauksen mukaan ja tajusin kotona, että tuote on mature skin:nille tarkoitettu.. No eipä tuo ole menoa haitannut. Kun saan iholta meikit pois, pesen kasvot vielä minus 417 mutasaippualla, josta on tullut ihan lempituotteeni nyt raskaushormonien jyllätessä. Pelkäsin nimittäin pahempiaakin naaman kukkimista, mutta olen päässyt toistaiseksi yksittäisillä näppylöillä, joita kyllä on sitäkin useammin.

P1000241 _MG_2155

Kasvoilleni hankin itseasiassa eilen Lumenen pop up outletista päivä- ja yövoiteen. Edelliset minulla taisi olla dermosillin, en oikein ole vielä löytänyt niitä lempivoiteitani, joten jos on jotain jota suosittelet, niin kerro ihmeessä!

Tärkein kosteutus tulee kuitenkin sisältäpäin ja koitankin juoda päivittäin ainakin sen kaksilitraa vettä.

P1000238

Vartaloni ihon kosteutua öljyllä ja käytän myös päivittäin joko ihan tavallista kosteusvoidetta tai sitten Doven hieman itseruskettavaa kosteusvoidetta. Olen luottanut doveen jo useamman vuoden ajan, sillä sen avulla saa ihon pidettyä kauniin päivettyneen näköisenä ympäri vuoden, eikä se maksakkaan juuri mitään. Öljy minulla on garnierin, ajattelin siirtyä seuraavaksi BIO-oiliin kun vatsanahka alkaa tästä venyä vielä lisää. Öljyilen päivittäin myös rinnat ja takapuolen, sillä kaikki tuntuvat venyvän samaa tahtia 😀 Vaihtoehto kosteusvoide Dovelle on tällähetkellä Victoria’s secretin voide, jota käytän lähinnä sen taivaallisen tuoksun vuoksi.

P1000242

Mitään taikatemppuja näiden lisäksi en iholleni tee. Haaveilen kasvohoidosta ja olen melkein jo ottanut käyttöön kaapissa seisovan silmänympärysvoiteen.. Näissä ihonhoitojutuissa olen kyllä todella lapsenkengissä edelleen.

Rauhallista sunnuntaita <3

emmakaisa

5 vastausta artikkeliin “Kosmetiikan lempparit osa 2, päivittäinen ihonhoito.”

  1. Itse käytin raskausaikana ceridalin öljyä, suosittelen. Halpa, riittoisa eikä haise toisin kuin bio oil. Sopii myös kasvoille.

    • Niin ja ceridal käy raskauden jälkeen hyvin myös vauvan iholle ja kylpyveteen 🙂

    • Käytän ceridalia töissä meilkein jokamummon ja papan vaivaan niin se on vähän sellainen nounou, vaikka hyvä öljy onkin! Moni on kehunut myös baby oilia jo tässä vaiheessa myös mamin venyvälle iholle 🙂

  2. Himalaya sarjan anti-age voide (noin 5€ S-marketista nappasin mukaan..). Kokeile sitä jos etsit hyvää voidetta. Auttaa maksalaiskiin,jonka vuoksi sen ekan kerran ostin (epätoivoinenko pisamien suhteen?).

    • No ei ole kyllä hinnalla pilattu 🙂 Pitääkin joskus ottaa kokeiluun! Mutta älä pisamia peitä, ne on ihania <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta