Pikasmoothie aamukiireeseen

*smoothiemehut tarjosi Evoke

Kaikki jogurttia käyttävät tietävät sen tunteen kun purkin pohjalla on vielä reilusti tavaraa, mutta se ei vaan kertakaikkiaan tule sieltä ulos. Olen nyt leikellyt ihan riittävästi Valion kreikkalaisen jogurtin purkkeja kahtia ja sotkenut samalla koko keittiön, joten päätin keksiä tähän ongelmaan helpomman ratkaisun.

P1000282

Päätin nimittäin tehdä smoothien suoraan jogurttipurkkiin sekoittamalla ainekset uudelleensuljettavassa purkissa valmiiksi smoothieksi.

Nopeaan ja helppoon smoothieen valikoitui seuraavat ainesosat:

P1000279

Lisäsin evokea noin 1/3 osa pulloa ja bonnea noin 0,5dl makeutta antamaan ja sen jälkeen sekoittelin ne jogurtin kanssa sekaisin. Näin helposti minulla oli smoothie valmiina. Ripottelin päälle vielä hieman mysliä ja aikaa meni varmaan kaikenkaikkiaan minuutti. Naapuritkin kiitti kun en huudattanut blenderiä kuudelta aamulla (sen sijaan kuivasin hiuksia senkin edestä, hahaa).

P1000285

Mukavaa päivää tyypit<3

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta