Ei mitenkään kehuttava aamu..

P1000294

Olin niin innoissani eilen kun tajusin, että voin pitää tänään pitkästä aikaa vapaapäivän. Lähden pian ajalemaan kohti Haminaa, joten jos olisin ollut tänään töissä, olisi taas tullut hieman kiire lähdön suhteen.

Eilen alkoi kuitenkin jo illalla ihan älytön kurkkukipu josta ei ole vielä tänäänkään tullut loppua. Aamulla kun nousin ylös oli minulla tosi kipeä olo ja kun katsoin ikkunasta ulos satoi poikittain räntää. Söin aamupuuroni ja totesin, että ehkä parempi painua takaisin sänkyyn ja koittaa tunnin päästä uudelleen nousta ylös, sillä jos olisin sillä fiiliksellä jatkanut, olisi aamustani varmasti tullut todellinen epäonnen aamu.

Kymmeneltä noustessani olikin meillä täällä Hervannassa maa valkoisena ja olokin oli vähän parempi. Lunta tulee edelleen, mutta pitkästä aikaa ulkona on suorastaan valoisaa. Koko aamun aikatauluni vähän venyi pitkästä puhelusta ystävän kanssa mutta kaikki kiire oli kyllä sen arvoista, välillä kun ne terapiapuhelut ovat se ykkösjuttu juuri sillä hetkellä. Miten muuten onkin aina niin, että silloin kun on kiire tulee kaikki parhaat ideat? Esim. tänään päätin laittaa jouluvalot sisälle paikalleen.. 

Kurkkukipu vaivailee edelleen, mutta taidan olla hieman voiton puolella, sillä olen koko aamun tuhonnut kaapeista kaikkea lämmitettäväksi kelpaavaa juomista. Teetä en kovin montaa kupillista ole viitsinyt juoda. Haluan viettää viikonlopun tavaten ystäviäni, en katsoen isän tv tallenteita repeatilla, vaikka välillä sekin on kyllä ihan paikallaan 🙂

Kyllä tästä taisi kaikinpuolin tulla kuitenkin ihan hyvä vapaapäivä ja alku viikonlopulle.

Nyt nokka kohti Helsinkiä tapaamaan ystävääni Mirvaa ja siitä sitten jatkan kohti Haminaa, pitkästä aikaa ihan yksinäni. Jätän Timon Helsinkiin, sillä hän on menossa eräisiin polttareihin laivalle. Jännittää hieman sillä en ole vielä IKINÄ ajanyt yksin Helsingissä (jep ihan oikeasti). Eli jos satutte bongaamaan eksyneen valkoisen mazdan omituisista paikoista, niin se olen vain minä! Tavoitteena on päästä ehjin nahoin Haminaan asti. Toivottavasti matkalla ei sada lunta ihan niin paljon kuin nyt..

Rauhallista ja jopa hieman jouluista viikonloppua sinne, kirjoitellaan taas huomenna <3

P1000296

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta