Maksimihyöty irti Black Friday:sta pienellä vaivalla!

*Postaus tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi:n kanssa.

Mikä ihmeen black friday? Musta perjantai on saanut alunalkuaan juurensa kiitospäivän jälkeisenä päivänä, jolloin Amerikassa alkaa ns. virallinen joulusesonki. Black friday:na kaupat ovat pidempään auki ja niiden liikevaihto on suurimmillaan. Sittemmin tämä mustan perjantain ale-kulttuuri on levinnyt myös nettikauppoihin ja pikkuhiljaa myös meidän suomalaisten tietoisuuteen, sekä sitäkautta kivijalkaliikkeisiin.

Black friday on mitä oivallisin tapa hankkia joululahjat jo hyvissä ajoin hieman edullisemmin ja minullapa onkin nyt ihan mielettömän hyvä vinkki miten voit samalla säästää reilusti ostoksissasi ja vieläpä tienata bonuksia ostoksistasi.

itsenäisyys

Ostohyvitys.fi on kerännyt yhdelle sivustolle kaikista edukkaimmat black friday tarjoukset, joihin pääset helposti tutustumaan kirjautumalla palveluu sisälle vaikka esimerkiksi täältä. Osa tarjouksista on yleisiä tarjouksia, mutta osa on vain ostohyvitys.fi- palvelun käyttäjälle, joten kannattaa käydä katsastamassa.

Itseäni kiinnostaa ainakin tuo Nelly.com:min -20% alekoodi kaikista tuotteista ja jopa 11,8% bonus ostoksistani.. En ehkä keksi mitään tekosyytä olla shoppailematta. Samankaltaisia huippuetuja on yhteen jos toiseenkin kauppaan. Jos olisin järkevä hyödyntäisin nyt Lekmerin edut (osta 100€ saat 20€ alennusta tai osta 50€ saat 10€ alennusta) ja ostaisin meidän sintille ensimmäisiä lastentarvikkeita ja samalla joululahjat kummilapsille. Saas nähdä mihin vielä huomenna intoudun 😀

Liittymällä minun kauttani ostohyvitys.fi palveluun saat käyttöösi vielä huippuedun, eli kun kirjaudut TÄMÄN linkin kautta(vaivattomasti ja ilmaiseksi) ja shoppailet viimeistään kahden viikon sisällä, saat itsellesi huikean 10€ bonuksen, joten en nyt ihan äkkiä jättäisi tätä etuä käyttämättä!

Nyt eikun shoppailemaan, Black Friday on vain tänään;)

itsenäisyys 1

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta