Lauantaisia polttaritunnelmia

Voin kertoa ihan omasta syvästä kokemuksesta, että siinäkohtaa kun alat järjestää PIKKUsiskosi polttareita tulee aika vanha olo. Näin pääsi kuitenkin käymään, että sekä minä että siskoni menemme naimisiin samana vuonna ja kolmen viikon päästä olemme todennäköisesti hyvin väsyneitä siskoni hääjuhlista.

Matkaamme siis Karibialle, Antigualle ennenkaikkea juuri näiden siskoni häiden perässä ja siinä samassa vietämme myös omaa häämatkaamme. Joulu vieraassa maassa onkin varmasti hyvn eksoottiinen, mutta perheen läsnä-olo tekee siitä varmasti ikimuistoisen. Matka- asioihin paneudun enemmän myöhemmin, nyt palataan kuitenkin eiliseen päivään ja siskoni Fannin poltaripäivään.

Lähdin matkaan Tampereelta jo seitsemältä. Fanni haettiin hänen ystävänsä luo samoihin aikoihin kuin mitä minä olin Helsingissä. Onneksi Fannilla oli mennyt pakkaamiseen pieni tovi ja ehdin keskustasta espooseen ennen häntä. Söimme hieman aamupalaa ja laitoin Fannin valmiiksi ensimmäistä ohjelmanumeroa varten.

Fannilla oli siis tiedossa ensimmäiseksi huomenlahjakuvaukset studio Mustassa ja valkoisessa Helsingin keskustassa. Sisko on ihan ilmiömäinen kameran edessä  ja kadehtien katsoin hänen poseerauksiaan – meillä ei todellakaan ole mennyt tasan tuo fotogeenisyys siskojen kesken 😀

P1000372 P1000383

Kun meidän pieni Marilyn oli kuvauksien jälkeen valmis oli aika käydä haukkaamassa jotain pientä välipalaa. Kävimme Kampissa syömässä salaatit (virhe, siellä oli muutama miljoona muutakin ihmistä) ja Fanni sai suoritta ensimmäisen tehtävänsä etsiä kaupasta itselleen jotain pientä ja vaaleanpunaista. Lopulta Fanni käveli kaupasta ulos pörrösukkien (WTF) kanssa tyytyväisenä.

Jahdin jälkeen Fanni ja tytöt pääsivät kokeilemaan tankotanssia Vertical club:illa, minä jäin seurailemaan sivusta tuntia valokuvaajan roolissa. Hieman kyllä olisi himottanut nousta tangolle, mutta varjelin jo valmiiksi kipeää vatsaani tältä punnertamiselta ja annoin tyttöjen taiteilla tangolla. Tytöt olivatkin kuin pieniä luonnonlahjakkuuksia ja pääsivät jo ensimmäisellä tunnilla kokeilemaan vaikeampiakin juttuja.

P1000393  P1000424 P1000433

Tunnin jälkeen lähdimme takaisin Espooseen ja tytöt pääsivät valmistautumaan iltaan kun minä tein heille sushia. Hieman harmitti, sillä jotenkin onnistuin jättämään sushiriisin liian raa’aksi, mutta ihan hyvin näytti kuitenkin tytöille kelpaavan. Itsellä alkoi olla jo niin tukala olo tuohon aikaan, että en oikein saanut mitään enää syötyä. Lähdin kotia kohti yhdenksän maissa ja voi luoja, että tämä mamma oli kyllä puhki! En olisi ikimaailmassa selvinnyt omista polttareistani enää näillä viikoilla, kun päiväkin teki jo tiukkaa:D

Päivä oli kuitenkin kaikinpuolin todella onnistunut ja on ihana nähdä, että miten ihania ystäviä minun siskollani on! Sellaisa, joista kannatta pitää tiukasti kiinni.

P1000453

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta