Blogi-iltapäivä Biancaneve:llä

Suomalainen Biancaneve on pitänyt huolta siitä, että viimeisen vuoden aikana ei heidän kuoseiltaan ole varmasti välttynyt. Tv:stä tutut ihmiset ovat verhoiltuja heidän upeilla treeni- ja vapaa-ajanasuillaan, näitä treenivaatteita näit esimerkiksi Martina ja Hengenpelastajissa. Myös monet tutu fitneskasvot kuten Sofia Ruusila- Nousiainen ja Janni Hussi suosivat Biancaneven tuotteita ja ovat vilahtaneet myös heidän mainoskasvoinaan.

P1000459

Eilen sain kunnian olla mukana heidän järjestämässään blogi-iltapäivässä Tampereen myymälässä, jossa saimme tutustua heidän tuotteisiinsa ja tiloihinsa. Saimme kuulla vaatteiden tuotannosta ja hyvin vähän merkkiä tunteneena olin hyvin yllättynyt, että vaatteissa käytetään mm. kierrätyskangasta ja että he kierrättävät eteenpäin esim. päiväkodeille ylijääviä kangastilkkuja.

P1000464

Olin ehkä ihan semisti ennakkoluuloinen, sillä syy miksi minulla ei ole heidän tuotteitaan ennen ollut on ollut vaatteiden korkea hinta. Nyt kun kuulin ja näin, miten vaatteita tehdään täällä ihan koti- Suomessa ja kuinka ekologista niiden tuotanto on, ymmärsin, että mistä hinta koostuu. Jokaisessa vaatteessa on käytetty aitoja Swarowskin kristalleja ja päästiimpä myös katsomaan, että kuinka sellainen vaatteeseen käsityönä siirtyy.

P1000454

Saimme valita mukaamme hieman kotiiviemisiä ja vaikka aluksi tuskastuin kun ajattelin, että en tule ikinä saamaan päälleni yhtään mitään, yllätyin positiivisesti sittenkin. Biancaneveltä löytyi täydellinen housumalli joka toivottavasti palvelee minua läpi raskausajan ja vielä pitkään sen jälkeenkin. Olen uusista housuistani niin innoissani, että minun on pakko mennä huomenna salille ihan vaan testaamaan niitä tositoimissa 😀

Lisäksi kaappasin mukaani ylläkin nähdyn kirsikka-kuosisen B-fast takin. Olen etsinyt jo pitkään vetoketjullista takkia jonka voin laittaa päälleni treenatessa ja yhdistää myös urheilullisempaan arkilookkiin. Minulla iski ihan hirvittävä valinnan vaikeus, mutta palaan varmasti liikkeeseen kun saan tämän pesupalloni tyhjäksi hakemaan itselleni esbelt- korsetin. Uusia vaatteita tuskin ostan ennenkuin olen taas normaalissa koossani. Ihailin kyllä uutta mallistoa jonka vaatteet olivat toinen toistaan upeampia! Näytin kuitenkin siinä pitsissä todella kyseenalaiselta tässä muodossani, joten jään odottamaan hieman pienempää vatsakumpua ja painelen ostoksille sitten 🙂

P1000470 P1000476

Paikalla oli toinen toistaan söpömpiä tyttöjä ja varmasti jokainen meistä oli ihan superinnoissaan iltapäivästä. Oli kivaa nähdä uusia ihmsiä ja törmätä myös ihanaan Monnaan<3 Teki tosi hyvää saada vähän hemmottelua ja luksusta, sillä oloni ja habitukseni on tällähetkellä kaikkea muuta kuin luksus.

Kiitos Biancaneve:n Eve ja Elina kivasta iltapäivästä<3

bloggaajat-0373

(Kuva: Joonas)

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta