Ne pienet sanat.

Minulla on ollut jo vähän aikaa pienoinen kriisi oman ulkonäköni kanssa. En koe olevani kovinkaan kaunis, enkä viehättävä. Koen lähinnä muistuttavani muumia – hyvin väsynyttä muumia.

Eilinen oli ehkä paskin päivä pitkään aikaan henkisesti. Aivan liikaa kasvanut juurikasvuni antoi parastaan kun vedin jo hieman rasvaisen tukkani nutturalle ja toivoin, että en törmää ihmisiin vuorokauteen. Sintti oli vaihtanut potkusuuntaa ja vasta kolmannen kerran jälkeen kun meinasin pissata housuun tajusin vasta, että mistä on kyse. Kävin noin tunnin välein vessassa, että rakkoni varmasti pysyi tyhjänä jotta uskalsin tehdä muutakin kuin olla kotona. Naamani oli päättännyt puhjeta taas kauniiseen kukkaan, johan tässä viikko olikin taukoa. Laitoin iltapäivällä kaverilleni kiinni upeat pidennykset ja tuijotin taas tätä minun mustaa karvaani ja mietin, että mitä sen kanssa teen?

Kaikesta masistelusta huolimatta päätin lähteä treenaamaan pitkästä aikaa ja ajattelin, että jos pissaan housuun kesken kaiken on se varmasti sen arvoista. En ollut tajunnutkaan, että kuinka paljon treenipaitani olivat kutistuneet tässä syksyn aikana, selvisin kuitenkin ilman sen suurempia vilautteluita treenistä.

Törmäsin treenatessani erääseen Timon työkaveriin joka parasta aikaa valmistautuu neljän päivän päästä kisattaviin fitneskisoihin Teneriffalla ja hän näytti UPEALTA, kuivalta tosin, mutta silti niin upealta. Ensimmäiset sanat mitä tämä tyttö päästi suustaan oli, että näytän todella timmiltä edelleen!  En tiedä oliko tämä maksettu repliikki, silkkaa kiltteyttä vai oliko tytön silmälasit jääneet kotiin, mutta voi luoja että minulla tuli hyvä mieli.

Tiedän, että en todellakaan ole kovin timmissä kunnossa nyt, mutta koska koen itseni todella kulahtaneeksi parasta aikaa oli tuollaisten sanojen kuuleminen todella zemppaavaa. Vedinkin yläkroppatreenin ihan uudella teholla loppuun ja olen ollut hyvällä tuulella siitä lähtien. Vaikka minusta ei mitään kovin urheilullisen näköistä ihmistä nyt saakkaan oli kiva kuulla, että en näytä ihan niin paljon muumimammalta, kuin mitä olin ajatellut. Elän tällä kehulla pitkään!

Mitä tästä opimme? Muista sanoa ne kivat asiat ääneen, jotka mieleesi keskustellessa juolahtaa, sillä juuri ne pienet sanat saattavat pelastaa jonkun päivän!

image1 (19)

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta