Blogihistoriani bannerein// Käyhän vinkkaamassa postaustoiveesi!

äöäöäöäöäö_Fotor_Fotor

On sinällään pieni harmi, että kansio, jossa blogini ihan ensimmäiset kuvat ovat olleet on kadonnut teille tietämättömille. Tässä kansiossa sijaitsi nimittäin myös aivan ensimmäinen bannerini, joka oli kuva pelastusrenkaasta.. Muuten kuvat löytyvät ehkä jostain kuvatiedostoista, mutta niiden laatu on niin huono, että ne eivät todellakaan kuulu enää ihmisten ilmoille. Ehkä joskus viiden vuoden päästä voin tehdä jonkun muistelupostauksen 😀

Aika pian alun jälkeen vaihdoin sympaattisen uimarengaskuvan ja tilalle tuli tämä:

bannerinniniii

Kuva on otettu Kreikassa ja nyt kun sitä katselee ei se olekkaan mikään hassumpi banneri. Teksti pitäisi päivittää toki nykyiseen! Toivon, että olen vuodenvaihteessa vähintäänkin yhtä ruskea kuin mitä olin tuolloin. Harmittaa, että olen myynyt tuon mekon, sillä se olisi mitä parhain tämänhetkisessä olomuodossani ja kaikenpäälle vielä vähän kevyempi kuin mitä nuo olemassa olevat maksimekkoni!

Rantabannerin jälkeen taisin vaihtaa kuvan tähän..

banneri12

Tämä kuva oli Milka Tarkiaisen käsialaa, niinkuin suurinosa bannerikuvistani on ollut. Tavallaan tykkään tästäkin kovasti, mutta kuva ei kuvasta minua mitenkään vaan on tanssiryhmämme promokuvia. Tykkään kuitenkin kovasti tästä hyvin pelkistetystä lookista, tekstin fontin taas vaihtaisin. Tämän ylläolevan bannerin jälkeen on blogissa nähty ihan ylimmäinen kuva ja muutama muukin räpellys kun koitin tehdä itse itselleni banneria huonolla menestyksellä.

Viimeisenä bannerina ennen fitfashionille tuloa taisi olla tämä..

banneri13

Tämä koko banneri on Milkan käsialaa ja tykkäsin tästä todella kovasti. Halusin kuitenkin uutta ilmettä blogille ja kun muutto Fitfashionile koitti vaihdoin bannerini tuttuun tummaan kuvaan..

cropped-Emma_100b.jpg

Tummuus kuitenkin sattui silmään ja päädyin jossain vaiheessa tuohon todella yksinkertaiseen ja hieman helppoon vaihtoehtoon joka minulla on nytkin parasta aikaa bannerin paikalla. Haluaisin siihen kuvan, joka jotenkin kuvastaa minua, mutta en yhtään tiedä, että mistä lähtisin liikkeelle.. Toisaalta valkoinen on aina helppo – ei käy kyllästyttämään!

Mikä teidän silmäänne on kaikista kivoin?


 

Aivoni ja oikeastaan koko arkeni on pehmentynyt raskauden myötä ja kyllä, jos ihan rehellinen olen, voisin suoltaa tänne toinen toisensa jälkeen PELKKIÄ raskausjuttuja ja ajatuksia. Koitan kuitenkin säästää myös niitä lukijoita, joita asia ei ihan niin paljon puhuttele tällä hetkellä ja pysytellä myös vanhalla linjallani.. Ainiin- sellaista ei enää ole!

Hyvinvointi minun elämässäni on muuttanut hieman muotoaan toistaiseksi ja sen myötä myös moni asia on tilapäisesti tauolla. Voisin todeta ihan suoraan, että en oikein tunne itseäni juuri nyt, mutta kyllä tämä Emma täältä taas pian kuoriutuu! Jos alan viljellä blogiin joulu-inspiraatiokuvia, niin siinäkohtaa kutsukaa ambulanssi.

Haluaisin kuitenkin nyt antaa palloa hieman teille lukijoille, sillä toteutan mielelläni niitä toivepostauksiakin, joten jos tulee jotain mieleen, että mistä olisi kiva jos kirjoittaisin, niin kerrothan ihmeessä 🙂 !

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Blogihistoriani bannerein// Käyhän vinkkaamassa postaustoiveesi!”

 1. Raskausjutut on kivoja, ajankohtainen aihe itsellenikin! 😀 Melko samoilla viikoilla vissii mennää, täällä rv 22!
  Mä pidän koviten tuosta vikasta bannerista 🙂
  Kiva blogi sulla!!

  • Joo mulla huomenna 20+0 eli todella samoilla viikoilla 🙂 Kiitos kivasta kommentista ja ihanaa loppuraskautta <3

  • Kiitsis! Sitä samaa sinulle 🙂 Luin uusimman postauksesi ja samojen juttujen kanssa kamppailen itsekin! Hullua, kuinka isoiksi tissitkin kasvaa!? Minkähänlaiset on synnytyksen jälkeen kun nyt jo jäätävän kokoiset? 😀 Niin, jännäritsempit myös ultraan! Siellä selviää juttuja jos jonkinmoisia 😀

  • Veikkaan, että nyt niistä kannattaa vielä iloita kun voi 😀 Kyllä tuo ultra kovin jännittää, onneksi pian on jo keskiviikko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta