Pari sanaa pukeutumisesta..

P1000529

*postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Ette muuten ikinä arvaa, että mitä teen viikonpäästä tähän aikaan?

No siis.. Viikonpäästä tähän aikaan todennäköisesti panikoin matkatavaroiden keskellä, sillä tajusin tuossa vähän aikaa sitten, että tämä minun raskauteni aiheuttaa tietynlaisia rajoitteita kesäpukeutumiselle.. Talvi on sujunut tähän asti erinomaisesti ja alan hiljalleen kerryttää sellaista tunikavarastoa, että keväällä hukun todennäköisesti erilaisiin pitkiin paitoihin ja mekkoihin. Päätin jo ennenkuin aloin kasvattaa tätä mahaani, että en aijo sijoittaa raskaushousuihin, sillä en käytä muutenkaan oikein farkkuja. Nyt toki ikävöin jokaista farkkupariani kaapissani, mutta se kai kuuluu asiaan.

P1000519

PIentä murhetta on nyt siis aiheuttanut ensiviikon Karibianmatka- lookkini. Aloin tuossa käymään kesävaatteitani läpi tajuten, että omistan todella monta hametta ja todella monta suhteellisen lyhyttä toppia ja t-paitaa. Onneksi joukosta löytyi myös muutama maksimekko, jotka kuorruttivat koko kropan kivasti. Mietin kyllä vaihtoehtoa napapaita-midimekko, voisi olla paikallisilla naurussa pidättelemistä kun tämä mamma lyllertäisi raskausmaha paljaana liian pienissä vaatteissa menemään 😀

Päädyin tilaamaan muutaman maksimekon lisää ja totesin, että jos minulla tulee suuri vaatteiden puutostila, niin saan kyllä aina lisää saareltamme (toivottavasti). Päähuoleni bikinit kuitenkin mahtuivat vielä kaikki. Oikeastaan tajusin vasta, että suurin osa bikineistäni ovat olleet minulle liian suuria, sillä nyt vasta näin, että miltä niiden oikeasti kuuluisi näyttää.

P1000526

Tiedättekö, että mikä on muuten paras asia ikinä tässä vartalonmallissa? Ei tarvitse miettiä, että turvottaako, tai pömpöttääkö maha tiukan trikoomekon alla! Voi ihan rauhassa antaa mahan pullottaa koko komeudessaan mekossa ja nauttia rennosta olosta. Tämän kun tajusin kasvoi minun mahani varmaan  1/3 lisää..

Kun postauksen alussa sanoin, että stressaisin matkatavaroiden keskellä, niin huijasin teitä. En stressaa! Minulle on ihan sama vaikka viettäisin viikon perunasäkissä, kuhan pääsen lomalle ja lämpimään. Lasken suurinpiirtein minuutteja, että ensiviikon tiista ja kello 13 koittaa. Kaivan silloin aurinkolasit esiin ja olen niin lomalla! IHANAA <3

P1000514P1000520

** Postauksessa näkyvä paita HouseofBrandon.com (siellä on muuten kaikki vaatteet tämän viikon  vähintään -20%, joten kipin kapin shoppailemaan).

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta