Meille tulee… Rakenneultrassa nähtyä.

Tänään koitti vihdoin se kauan odotettu päivä ja rakenneultra.

En muista, että milloin olisin viimeksi jännittänyt jotain asiaa näin paljon kuin jännitin tänään tätä meidän ultraamme. Näin viimeyönä unta ties mistä ja koko päivän töissä kyttäsin kelloa, että Timo tulisi hakemaan ja päästäisiin lähtemään ultraan. Samaan aikaan olin niin innoissani, mutta ihan paniikissa, että mitä tuleva ultra meille näyttää.

_MG_2371

Onneksi kätilö oli tuttu ja turvallinen jonka luona olimme myös niskapoimu- ultraa ottamassa. Olen niin iloinen, että saimme oikein konkarikätilön tekemään tutkimusemme, sillä jotenkin minä luotan tällaisissa asioissa kokemuksen tuomaan oppiin. Varmaan johtuu siitä, että olen itsekin hoitaja ja tykkään, että minulla on itseäni vanhemman hoitajat hommissa.

Kyllä se vaan intuitio piti paikkansa ja ei jäänyt pojan sukupuoli arvailujen varaan. Pikkuprinssi näytti sormea ja hauista, sekä kauniit kasvonsa – hän oli kuin ilmetty isänsä. PItkän tutkiskelun jälkeen kaikki oli hyvin, mutta mennään vielä viikolla 30 takaisin, sillä minun istukkani on edessä ja alhaalla. Eli jos haluan synnyttää luonnollisella tavalla tulee istukan liikkua ylöspäin, mikä kuulemma usein kyllä tapahtuukin ihan itsestään. Oikeastaan minulle ei ole mitään väliä, että mitä kautta pienokainen syntyy, kuhan on vaan terve !

_MG_2372

On tämä vaan kertakaikkiaan ihmeellistä, että minun sisälläni kasvaa pieni pojan alku<3

ps. Illalla julkistan arvonnan voittajan facebookissa, eli olehan kuulolla 🙂

 

emmakaisa

15 vastausta artikkeliin “Meille tulee… Rakenneultrassa nähtyä.”

 1. Onnea! Meillä tais olla sama kätilö tänään kun näin teiät ohi mennen 🙂 kauan kesti meilläkin et saatiin kaikki mitat ja poikahan sieltä on tulossa täälläkin <3

  • Kävittekö tekin Hotti:lla? 🙂 Mä tykkään siitä ihan hurjasti! Ihanaa<3 Onnea teillekin sinne!

 2. Herkistyin taas☺️ omaa lasta ei ole kuulunut vieläkään ja parisuhde rakoilee asian vuoksi…niin iloinen puolestasi😄

  • Voi kyllä se teidänkin aika vielä koittaa! Pysytte vaan lujina yhdessä, kyllä kaikelle on aikansa<3

 3. Voi onnea pojasta! <3 jännää miten usein äidin vaisto pitää paikkaansa sukupuolesta. Hassua, mistähän se voi johtua 😃 teillä ilmeisesti oli hyvä ultraaja ja saitte selkeän vastauksen? Itseäni pelottaa mennä Tampereella parin viikon päästä ultraan kun viimeksi oli niin tympeä terveydenhoitaja ultraamassa ja sama ensi kerralla. Sanoi että ei aina kerro sukupuolta mikä oli mun mielestä outoa? Pelkään ettei siis saada tietää.. :/ ja aina oon luullut että ultraajat on kätilöitä tai lääkäreitä. Mutta ihanaa että teillä meni näin hyvin ja kaikki oli kunnossa!!:)

 4. Voi onnea pienestä pojasta! <3 teillä oli ilmeisesti ihana ultraaja ja sukupuolesta ei epäselvyyttä? Itseä vähän jännittää tuo parin viikon päästä oleva ultra tampereella, kun viimeksi ultraaja oli niin tympeä ja sama terveydenhoitaja ensi kerrallakin. Sanoi ettei välttämättä kerro sukupuolta, kuulosti mielestäni hassulta, koska melkeinpä kaikki ovat sen saaneet tietää halutessaan. Eri asia tietenkin jos sitä ei näy. Ja tietenkin tärkeintä että vauva olisi terve. Mutta ihanaa että teillä meni kaikki hyvin ja vauvakin terve!😊

  • Meidän kätilö oli sellainen vanhanliiton ihminen jolla kokemuksen syvä rintaääni puhui, joku voisi pitää häntä tympeänä tyyppinä, mutta tykkään itse hänen tyylistä olla napakka ja asiantunteva. Me ei edes kysytty sukupuolta, mutta hän sitten kysyi, että halutaanko tietää kun tosiaan pojan sukukalleudet kellui siinä näytöllä aika silmiinpistävän selvästi 😀 Onnea matkaan, hyvin se menee :)!

 5. Onnea!! Hehe, ihan sama kuin meilla, poika tulossa ja mulla istukka takana ja alhaalla, joten lisatsekkaus tarvitaan taallakin paassa 🙂

  • Hah 😀 Kiitos! Jännityksellä jään odottamaan, että kuin teidän käy.. Olit kuitenkin mua aika paljon pidemmällä? Toivotaan, että se lähtisi sieltä nousemaan, niin ei tarvisi ainakaan mistään kovista vuodoista kärsiä!

  • En mä oo ku vajaa pari viikkoa sua edellä 🙂 Meillä vaan selvis sukupuoli jo vkolla 10 siitä verikokeesta.

 6. Onnea! <3 Oon niin iloinen teidän pienestä 🙂 Teistä tulee varmasti todella hyvät vanhemmat ja rakastavat perhe <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta