Enää neljä yötä lähtöön, Antigua en malta odottaa!

Lennämme keskiviikkona siis Antiqualle, Antiqua ja Barbuda on osa Karibian saaria, paljon muuta en tästä pienestä saaresta oikeastaan tiedäkkään. Miten päädyimme sitten juuri tälle saarelle? Matkalla on syvempikin tarkoitus kuin olla pelkkä meidän häämatkamme. Siskoni hääjuhla vietetään 19. joulukuuta tällä saarella  ja olemme siellä koko meidän perhe todistamassa tätä iloista juhlaa.

Meidän matkamme tulee kestämään kaikenkaikkiaan kaksi viikkoa ja saavumme suomeen vasta ensivuoden puolella. Vietämme siskoni miehen perheen luona joulua ja muiden jättäessä saaren joulun jälkeen, jäämme Timon kanssa viettämään vielä hetken sitä meidän ihan omaa aikaa kahdestaan.

IMG_1639

En ole ikinä elämäni aikana käynyt yhtä kaukana kuin nyt kun lennämme Karibialle. Lento osittain jännittää hieman myös tämän raskauteni takia, mutta uskon, että kaikki menee pientä turvotusta lukuunottamatta ihan hyvin.  Meillä on vielä välilasku Lontoossa, jossa vietämme yhden yön ja vaihdamme samalla lentokenttää. On niin turvallinen ajatus matkustaa isän ja Annen kanssa, sillä takaisinpäin saamme selvitä ihan kahdestaan.

IMG_1600

Edellisestä matkasa on jo ihan liian kauan ja en malta odottaa sitä ihanaa tunnetta kun nousen koneesta ja kuuma kostea ilma koskettaa ihoa. Olen jo tärkeimmät hankinnat tehnyt ja tajusin vasta kuinka kauan edellisestä matkastamme on kun näin aurinkorasvojen hinnat… Onko ne aina olleet yhtä kalliita? Ostin jokatapauksessa pariakin eri rasvaa, sillä aion olla yhtä ruskea kotiin palattuani kuin postauksen kuvissa jotka on otettu meidän Kreikan reissultamme 2012.  Hurjaa muuten ajatella, että tuostakin on yli kolme vuotta aikaa…

IMG_1613 IMG_1604

Tuolta matkalta opittiin kyllä paljon hotellin suhteen, sillä kolme viikkoa keskellä ei mitään ja ilman yhtään ruokaa tuli aika kalliiksi, sillä Kreikassa oli hinnat jo tuolloin ihan taivaissa. Nyt me majoitumme jonkin sortin villoissa Jolly harbourissa ja minun ymmärrykseni mukaan nämäkään eivät sisällä mitään ruokailuja, mutta onneksi meitä on nyt enemmän ihmisiä jakamassa ruokakustannuksia – minä ainakin aion nimittäin syödä siellä välillä.

Olen jo niin täpinöissäni, että katsoin eilen valmiiksi kaiken mitä haluan pakata mukaan. Tänään alan kirjoitella valmiiksi seuraavan kahden viikon postauksia ja siteen onkin tiukat kolme päivää kaikkea kivaa puuhaa joten eiköhän nämä päivät tästä kulu äkkiä!

Onko siellä kukaan lähdössä reissuun jouluksi?

IMG_1632

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Enää neljä yötä lähtöön, Antigua en malta odottaa!”

 1. Laita paljon rasvaa 🙂 Raskaus muuttaa ilmeisesti ihoakin, menin ihan samoilla suojakertoimilla yms rannalle ku täällä aina, ja ensimmäisellä kerran raskaana paloin aivan totaalisesti. Olin jo hiukan paniikissa että vauva raukka kiehui hengiltä 😀 Ihanaa reissua!

  • Apua, toivottavasti en pala 😀 Ostin uv 30 pitoisuuden rasvaa ja ajattelin sillä pärjätä, mutta pitää hakea vahvempaa jos ei riitä. Toiset sanoo, että sitä ruskettuu helpommin.. Ootko huomannut?

  • Ehkä.. Kun en mäkään yleensä pala. En osaa varmemmin sanoa ku yleensä välttelen aurinkoa ja kaikki mun rusketus tulee purkista 🙂

   Millä viikolla sä oot nyt? Onko mulla oikea mielikuva et sun LA on 23.4? Kun mä oon tänään maanantaina 22+5 ja mun LA on 16.4 ni musta ne ei vaan edelleenkään mätsää 😀

  • No mä en ikinä ehdi olla auringossa Suomessa, niin oon aina kanssa purkkien varassa.. Nythän sen sitten näkee 😀

   Joo siis oon viikolla 21+2 nyt ja laskettu on just toi 23pv.. Sä oot mua viikon ja kolmepäivää edellä, niin pitäishän sulla olla laskettu sitten jo 13.4 vai laskenko nyt ihan väärin :D?

  • No niin munkin mielestä! 😀 mut se laski sen kahdesti uudelleen eilen kun pyysin ja aina se vaan sitä 16.4 jankuttaa, niin olkoon. Luulen vaan et siinä loppuvaiheessa jokainen extrapäivä on tuskaa! Rupesin jo miettii että helmikuuko siihen vaikuttaa ku se on lyhyempi kuukausi mut mene ja tiedä. Toisaalta ne käynnistää täällä jos menee 10pv yliajalle, eikös se Suomessa oo 14pvää (?) et siinähän se sit tasottuu 😀 mä en tiedä miks tää silti ärsyttää mua niin paljon argh 😀

  • Ai, ompas outoa 😀 Rupeet sit kun tuntuu itsestä viikot täysiltä harrastamaan kaikkea extremeurheilua ja hyppimistä jos se vaikka käynnistyis ”etukäteen” ihan itsestään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta