Pientä hemmottelua ja vihdoin loma!

Siis en voi uskoa tätä todeksi! Nyt se vihdoin alkoi, nimittäin loma. Ajelemme parasta aikaa kohti Haminaa ja huomenna lähdetään ensin kohti Lontoota ja torstai- aamuna lento lähtee Antigualle, Karibialle. En voi muuta sanoa kuin, että tätä on kyllä odotettu!

Tämä syksy on kyllä ollut niin vaihderikas ja kesälomakin meni lähestulkoon täysin hääjärjestelyissä, sekä niistä toipumisessa. Häiden jälkeen kuukauden sisällä oltiinkin jo asunnon omistajia ja saatiin tietää sintin saapumisesta, että ei tässä oikein ole ehtinyt pysähtyä. Pieni irtiotto tulee ihan tarpeeseen, palaamme siis vasta 1.1.2016, siihen asti saatte kuulla päivityksiä palmun alta. Lupaan netin rajoissa päivitellä teille kuulumisiani ja koitan vielä huomenna ja ylihuomenna hieman lentokoneessa ajastella tekstejä jo etukäteen kaiken varalta..

image1 (21)

Kävin tässä vielä tänään ja eilen laittamassa itseäni lomakuntoon ja nyt on sitten sormien ja varpaiden kynnet, sekä hiukset kunnossa. Olen niin tyytyväinen, heti tulee hieman huolitellumpi olo, kun on saanut siistittyä kaikki sellaiseksi kun haluaa. Huomenna on vielä aamuinen tapaaminen ihanan Nellin kanssa ja sitten olen valmis unohtamaan meikit pussinpohjalle kahdeksi viikoksi ja nauttimaan auringosta. Onko teillä tapana hemmotella itseä loman kunniaksi?

image2 (13)

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta