Terveiset Lontoosta!

Huh! Kello on paikallista aikaa 22:09 ja ollaan juuri hetki sitten tultu syömästä. Matkaan menikin lopulta kaikkine siirtymisineen yllättävän kauan ja nyt alan oikeasti tajuta, että mitä on matkustaa tämän pötsin kanssa. Olen ihan loppu jo tähän lentämis/istumisrumbaan ja huomenna on vasta se koetus edessä. Onneksi ollaan paikan päällä jopa se kaksi viikkoa, joten pidempi lento ei sinällään haittaa niin paljon. Minusta kyllä tuntuu, että nukun varmaan kaksi päivää kun päästään perille.

P1000558

Isä oli onneksi varannut meille suoraan täältä Gatwick:in lentokentältä hotellin, joten aamulla on helppo lähteä liikkeelle kun on jo valmiiksi lentokentän sisällä. Tulimme siis Heathrowl:ta tänne. Takaisin päin mennessä meillä on vain viiden tunnin vaihto, joten toivoa vain saattaa, että saamme hieman turvallisemman ja täsmällisemmän taksikuskin, tämä tänne meidät tuonut sai ainakin minut jännittämään ajomatkaa enemmän kuin lentämistä 😀

P1000559

Nyt on aika käydä nukkumaan, että jaksan taas huomenna aamulla 6:30… Hetkinen, Suomen aikaa siis 8:30, herätä. Noin kun sen muotoilee, ei herätys tunnu yhtään niin aikaiselta, mutta toisaalta onhan tuo kellokin jo vaikka mitä!

Pitkä on rutistus huomenna, mutta kaiken vaivan arvoista! Palataan kun olen taas toimivan WI-FI:n äärellä<3

P1000563

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Terveiset Lontoosta!”

  1. Oi että, ihanaa lomaa ja honeymoonia!! Toivottavasti lento ei olis niin karsee ku mitä ootat 🙂 tsemppii ja jaksamista, oot aivan ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta