Trooppinen smoothiebowl

P1000548

Olin ennen tätä kokeilua sitämieltä, että smoothie smoothiena ja jogurtti myslin kanssa..

Olen edelleen sitämieltä, että smoothie kuuluu lasiin ja keitto tai  jogurtti lautaselle. Kokeilin kuitenkin uhmakkaasti tätä paljon blogeissa huomiota saanut smoothiebowl:ia ja tein sen herkullisista hedelmistä ja porkkanasta jotta mausta tulisi mahdollisimman raikas. Halusin myös tehdä smoothien jossa pohjana voisi olla vain vesi tai siten tälläkertaa käyttämäni *Evoke trooppiset hedelmät – proteiinimehu.

Voi olla, että toteutukseni meni jotenkin pieleen, mutta smoothien lusikoiminen tuntui vaan niin kovin väärältä. Maku oli kuitenkin mitä mainioin, miten en ole ennen tajunnut laittaa porkkanaa smoothien sekaan. Vaikka smoothie näyttää hieman kasvissosekeitolta oli se hedelmäinen ja raikas. Tämä toimisi varmasti jääkylmänä kesähelteellä todella hyvin.

Smoothie sisälsi seuraavassa kuvassa näkyvät ainesosat. Kuvasta jäi uupumaan banaani joka oli niin mustelmainen, että hän olisi kaivannut kovan photoshoppauksen ennen julkaisua.. Omenankin kanssa keskusteltiin pitkään, että onko hän enää kuvauskuntoinen. Vakuutti olevansa ja ihan kohtuullisesti hän pärjäsikin.

P1000536

Eli ihan perus jutuilla todella herkullinen smoothie!

*mehu saatu Evoke natural energyltä

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Trooppinen smoothiebowl”

  1. Mie taas en osaa nykyisin nauttia smoothieta kuin lusikoitavana versiona 😀 Pitää miun mielestä nälkääkin paremmin. Mutta mieltymyksiä on monia eikä varmasti yhtä oikeaa tai väärää 🙂

    Ja hei porkkana smoothiessa on ihan superhyvää, testasin vähän samanlaista yhdistelmää aiemmin syksyllä, mutta pistin joukkoon vielä tuoretta inkivääriä. Nam! 🙂

    • Mä en kyllä syttynyt tuolle, tai sitten en vaan osaa 😀 Inkivääri vois kyllä toimia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta