Terveiset Antigualta, hengissä ollaan!

P1000594

Moikka kaikki, hengissä ollaan!

Lennot meni hienosti, kerron niistä vielä enemmän huomisessa postauksessa joskin lennon aiheuttamista pienistä istumisongelmista kärsin edelleen…

Ollaan nyt siis kotiuduttu tänne Antigualle Jolly harbouriin ihan kohtuullisen kokoiseen villaan minun vanhempieni ja Timon kanssa. Kauheasti mitään ei olla ehditty vielä tekemään, sillä toissapäivänä oli minun ihanan siskon ja hänen miehensä häät paikallisella hiekkarannalla ja rantabaarissa, niistäkin sitten ihan omassa postauksessaan.

_MG_2549

Wifiähän täällä ei siis ole juuri missään ja elämänmeno on muutenkin erittäin chilliä ja huoletonta. Täällä on vähän sellainen meininki, että mitä ei ole, niin sitä ei tarvita. Toisaalta tekee ihan hyvää olla välillä tavoittamattomissa muulta maailmalta. Tulin nyt tähän rantabaariin kirjoittelemaan ja juomaan aamukahvia. Oikeasti jos ette varmaan usko kun kerron, mutta täällähän siis sataa tälläkin hetkellä. Täällä tulee ajoittain sellaisia raivokuuroja, jotka kestää sen minuutin ja sitten taas paistaa aurinko. Täällä tuulee niin, että tuntuu, mutta kyllä täällä silti on vaan niin kaunista!

_MG_2530

Huomenna lähdemme saariristeilylle ja on meillä kai joku kiertoajelukin tulossa? Ollaan ihan turistina täällä nyt 😀 On todella outoa ajatella, että jouluun on neljä päivää kun täällä ei ole joulusta tietoakaan. Välillä täällä soi baarilla reggaeversiot joululauluista ja kyllä tuolla kuusi on nurkassa koristeltuna, mutta muuten en kyllä edes muistaisi joulun tuloa.

Toivotaan, että pilvet pian kaikkoaisivat taivaalta ja tämä sade lakkaisi, odottelen, että päästään takaisin aurinkotuoliin makaamaan.. Mitäs sinne kuuluu?

_MG_2553

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta