Sokeriton ja maidoton joulukaakao.

Joulu on ihanaa aikaa kun voi käpertyä perheen kanssa nauttimaan yhdessäolosta lämpimän juoman äärellä. Olen itse suuri kaakaon ystävä ja voisin juoda sitä välillä kuppitolkulla. Kaakao on kuitenkin hyvin sokeripitoinen juoma, joten kovin montaa kupillista ei sitä voi huoletta litkiä.

Kehittelin tässä taannoin kotona hieman kaakaoreseptiä nähtyäni jossain vinkin raakakaakaosta. Tämä ei ole mikään kevytversio, mutta sisältää paljon hyviä ainesosia, joten kaakaota voi nauttia hieman paremmalla omatunnolla.

P1000549

Kaakaoon tuli:

  • soijamaitoa
  • Fazerin 100% kaakaojauhetta
  • 1rkl hunajaa
  • 1rkl kookosöljyä
  • ripaus kanelia

Soijamaitoa laitoin noin 4-5dl väliltä ja kaakajauhetta todellakin ihan vaan kaadoin joukkoon. Varmaan noin 0,5dl kaikenkaikkiaan.  Sitten vaan kiehautin kattilassa kokoajan sekoitellen koko seoksen ja nautin kuumana hyvässä seurassa.

Enjoy <3

P1000551 P1000553

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta