Reissussa perheen kanssa- tämä pitää ottaa tavaksi!

Tämä loma on ollut ensimmäinen sitten lapsuuden kun minun ja Timon lisäksi matkassa on muutakin perhettä. Minun vanhempieni lisäksi täältä löytyi Fannin saarella asuvat appivanhemmat ja sulhon sukua reilusti.

P1000634

Ensimmäinen ajatus Suomessa oli, että mitäköhän siitä kymmenestä päivästä tulee jolloin olemme koko porukka kasassa? Nyt kun ne kymmenen päivää ovat ohi voin lämpimästi kertoa, että olisi mennyt vielä vaikka kaksikymmentä lisääkin. Ehkä alamme olla Timon kanssa siinä iässä, että vanhemmat on vain ilo kun ovat elämässä vielä mukana. Toissa- ilta menikin hieman omituisissa fiiliksissä kun ihmeteltiin, että nytkö me jäätiin kahdestaan? Onneksi meidät kaapattiin vielä mukaan syömään Fannin miehen Janin vanhempien ja suvun kanssa ja eilinen ilta kului rattoisasti BBQ:n merkeissä toisella villalla.

P1000626

Minä olen ehdottomasti sitämieltä, että tämä ei todellakaan ollut viimeinen loma jota vietämme koko perheen voimin vaan ensimmäinen laatuaan ja tästä pitää tulla perinne! Olisi ihanaa saada myös Timon vanhemmat mukaan kun poika on syntynyt. En tiedä, että tulemmeko enää Antigualle ikinä, mutta varmasti keksimme muitakin matkakohteita 😉 Toisaalta sillointällöin tännekin olisi kiva tulla. Minusta olisi mukavaa tutustua saareen hieman tarkemmin kun voin taas liikkua ja kävellä huolettomammin. Josta puheenollen Timolla olisi ollut varmaan aika alkulomasta todella pitkää kun välillä olin niin kipeä, että makasin vain villalla, joten vanhemmistani oli silloinkin suuri ilo. Onneksi olivat täällä mukana 🙂 Perhe on kyllä todellakin parasta!

P1000637

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta