Ilon kautta arkeen

Ihan kuin olisimme olleet pois pidemmänkin aikaa, vaikka onhan kyllä lähes kolme viikkoa tässä hurahtanutkin tien päällä. Hurjan äkkiä meni kyllä aika, vaikkakin olen myös ihan valmis jo palaamaan arkeen.

Oikeastaan tuollainen kolmen viikon rytmitön elämä teki senkin puolesta ihan todella hyvää, että muistin taas rakastavani tavallista arkea omine rutiineineen. Etenkin nyt raskaanaollessa kun ainakin minun arkeni on monelta osalta kokenut pakonkin edessä muutoksia on jo pelkästä töihin menosta tullut tärkeä juttu elämässäni. Työ tuo säännöllisyyttä arkeeni ja todella tykkään työstäni vaikka välillä se onkin henkisesti todella kuormittavaa. Vaikka samalla odotan kauhunsekaisin tuntein huomista aamua, olen samalla kuin pikkutyttö menossa kevätlukukaudelle kouluun, innoissani ensimmäisestä aamusta.

Eniten odotan ehkä näkeväni kuitenkin työkavereita. Minulle työporukka on ollut aina todella tärkeä asia, en voisi ajatella työkavereita mitäänsanomattomina ihmisinä elämässäni, sillä jaanhan kuitenkin heidän kanssaan ison osan arjestani ja minä olen vielä sen verran avoin ihminen, että kyllä sitä tulee jaettua töissä usein ilot sekä surut.

On ihan huippua, että huomenna on maanantai, vaikka oli han huippua levätä pidempi aika. Uskon, että tämän loman voimalla jaksan painaa vielä loppurutistuksen töissä ennenkuin minulla alkaa äitiysloma.

Ensiviikko tuo tullessaan ruokaremontteja ja muutenkin liikuntaan ja hyvinvointiin painottuvia juttuja normaalihöpötysten lisäksi, joten ollaanhan kuulolla! Ihanaa ja energistä alkavaa viikkoa nöpöt<3

P1000730 P1000726

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta