Emma sählää jälleen ja lippuarvonta GET UP!- tapahtumaan

Tiedättekö sen tunteen kun istutte odotusaulassa ja odotatte tärkeää tapaamista. Olet kotona tarkistanut kellonajan oikeaksi ja olet ollut jopa etuajassa. Siinä kun hermostuneena vaihtelet asentoa ja mietit, että mikä mättää, päätät vielä kerran tarkistaa tapaamisen ajankohdan vain todetaksesi, että se olisi ollu eilen- kellonaika oli kyllä oikea..

Tämä nyt ei sinällään ole minun elämässäni mitenkään poikkeuksellinen tilanne, mutta voin kertoa, että meinasi eilen tulla hiki neuvolan odotusaulassa tajutessani, että olin missannut hyvin tärkeän käynnin. Onneksi soitin terveydenhoitajalleni ja hänellä sattui olemaan vapaata, sillä saatiin käynti lopulta hoidettua ihan kunnon ajan kanssa. Tämä oli ensimmäinen käynti neuvolassa josta sain oikeasti paljon tietoa ja tärkeää sellaista.

P1000740

Tänään varasin sokerirasitukseen ajan ja samalla katsotaan meidän pojan veriryhmä, sillä minun veriryhmäni on RH-. Seuraavalla käynnillä on mahdollisesti piikkiä tiedossa jos poika päättää olla positiivinen. Ihan vähän se sokerirasituskin jännittää, sillä meillä on suvussa paljon diabetestä ja osittain diabetes selittäisi myös tämän minun painoni, joka on noussut viimeisen kahden kuukauden aikana huimat 8kg, mikä ei todellakaan ole vauvan painoa, eikä kyllä syötykkään, vaikka toki reissussa en niin kauhean terveellisellä ruokavaliolla ollutkaan. Kaikenkaikkiaan olen ottanut nyt 15kg painoa viime kesäkuusta, saatan päästä ihan kunnioitettaviin lukemiin vielä ennen synnytystä. Timo kun aloittaa dietin, niin minä pyyhällän varmaan hänen ohitsensa mennen tullen(joku kun joskus kommentoi minulle, että painitaan Timon kanssa eri sarjoissa, niin ei painita enää, hehhheh ;)).


 

Sitten ihan asiasta toiseen..

Tampereella järjestetään GET UP! liikunnan ja hyvinvoinnin tapahtuma 16-17.1.2016. Tapahtumassa on esillä mielen ja kehon hyvinvointi, sekä niihin liittyvät tuotteet ja teknologia. Tapahtumassa on tarjoolla todella paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia ja näytteilleasettajalistakin oli kattava, joten tapahtuma on ehdottomasti osallistumisen arvoinen!  Ihan vinkkinä, että tapahtumassa on lapsiparkki 3-10 vuotiaille lapsille, ja alle 13-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi, joten perheen pienimmätkin on helppo ottaa mukaan!

150 ensimmäistä tulijaa saavat goodie bagit, suosittelen ehdottomasti suuntaamaan siis jo hyvissä ajoin Pirkkahalliin lauantaina, sillä saatampa tietää, että mitä kaikkea pussi sisältääkään 😉

Sain arvottavakseni 2 x 2 hlö lippuja, joten kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken arvon ensiviikon torstaina kaksi lippupakettia! Lippupaketin tarjoaa GET UP!. Kommentointiaikaa on ensiviikon keskiviikkoon asti. 

GEETTUP P1000734

emmakaisa

33 vastausta artikkeliin “Emma sählää jälleen ja lippuarvonta GET UP!- tapahtumaan”

 1. Juuri sopivasti vuoden alkuun tuli tämä arvonta heh, joten osallistun!

 2. Ihana postaus mutta kannattaa miettiä lapsen parasta mutta liput kelpaa.

 3. Tarkoitus olikin mennä pyörähtämään tuolla messuilla ja mikäs sen mukavampaa jos vielä liput voittaisi 🙂

 4. Voi ei tuo missattu neuvolakäynti. Voin vain kuvitella sen tunteen kun huomaa, että on unohtanut jotain tärkeää. Ainakin itselleni se on melkein pahimpia mokia mitä voi käydä, kun yleensä olen super tarkka tapaamisissa ja aina ajoissa.
  Liput messuille kuulostavat todella hyviltä, vielä kun asun melko lähellä tapahtumapaikkaa 🙂

  • No multa meinasi kyllä myöskin itku päästä! Onneksi pääsin sinne kuitenkin.. Ei niin yhtään mun tapaista, mulle vaan aina sattuu ja tapahtuu kyllä kaikenlaista, että sinällään tämäkään ei yllättänyt 😀

 5. Huh,onko ne neuvolassa sanoneet tuosta painonnoususta syytä? Toivotaan että sokerirasitus jotain kertoo tai edes poissulkee, kuitenkin vauvallahan on ollut ultassa kaikki hyvin, sekä kaikissa niissä tutkimuksissa mitä nyt pystytään tällä terveydenhuollolla tekemään? 🙂

  Itselleni ei edes sokerirasitusta tehty, viikkoja on 29 ja painoa noussut nippanappa 6 kiloa, lähtöpaino oli reilu 59 ja pituutta melkein 170 mutta eivät nuo neuvolassa minun ”painottomuudellekaan” mitään erikoisemmin sanoneet kun kaikki muuten hyvin!

  Hyvä kuitenkin että meillä täällä suomessa nuo neuvolat pelaa ja ollaan aika hyvässä syynissä koko raskaus ja sen jälkeenkin, saadaan olla kutakuinkin rauhallisin mielin vaikka joskus joku unohtuisikin 😉

  • No ei siihen ole kukaan kiinnittänyt huomiota, ennen kuin nyt kun paino nousi alle kahdessa kuukaudessa 8kg. Osan tuosta voi kyllä pistää reissun piikkiin, mutta ensimmäiset 4kg tuli kyllä jo ennen reissua suurinpiirtein viikossa.. Ja hassua tässä on se, että syön paljon terveellisemmin kuin alkuraskaudesta jolloin paino nousi syys-marras välillä kilon. Kaiken kaikkiaanhan olen nyt ottanut sen 15kg painoa ja 173cm pituisena, lähtöpaino sen 59kg, voin kertoa, että on hieman tankki olo tällä hetkellä 😀
   Katsotaan mitä sokerirasitus näyttää.. Tosiaan onneksi ollaan hyvissä käsissä, varmasti kaikki menee hyvin 🙂

 6. Mukana arvonnassa, piristäis kovasti reilu viikko ennen olkapääleikkausta ja pakkolomaa treeneistä..

 7. ehdottomasti mukana! Mahtavaa, kun tällaisia tapahtumia järjestetään Tampereella!

 8. On ollut muutenkin harkinnassa noille messuille meno, ei yhtään haittais jos vielä voittais liput sinne. 😀

 9. Jeij! Sattumalta olen tulossa viikonlopuksi Tampereelle pitkästä aikaa viettämään aikaa perheen luokse. Osuisi messuilut loistavasti aikatauluihin! Mukana arvonnassa siis:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta