Onko elämää loman jälkeen?

En oikein voi uskoa, että lomasta on jo kulunut viikko. Sunnuntaina puhkuin työ-intoa, mutta nyt olo on kuin olisin ollut viimeksi lomalla vuosi sitten. Pienen aikaero-väsymyksen, pimeyden ja hyvin reipastahtisen töihinpaluun jälkeen pari päivää sulattelu-aikaa tulee ihan tarpeeseen. Syytän kyllä suurimmaksi osaksi nyt vain itseäni, sillä vetäisin tuossa keskiviikkona unet sinne puoli kahteentoista aamupäivään, joka ei todellakaan ole minun tapaistani. Tämän jälkeen onkin sitten kaksi päivää mennyt kuin zombina, eikä uni meinaa tulla illalla. Ärsyttää olla näin herkkäuninen…

P1000696

Yllättävän hyvin olen unta lukuunottamatta saanut kiinni normaaleista arkijutuista, siinä määrin mitä nyt normaaliksi tässäkohtaa elämää voi enää kutsua. Normaalisti minulla jää aina päälle pieni lomalaiskuus mm. ruoanlaiton suhteen, mutta nyt olen tehnyt meille jokapäivä ruokaa kotona ja muutenkin ollut yllättävän pirteä huonoista yö-unista huolimatta. Liikkumaan en valitettavasti ole päässyt laisinkaan. Supistukset hidastaa tahtia, sillä ne on nyt jo ihan minun arkeani ja toistuvat usein vuorokaudessa. Nyt jo tänään olen tässä muutamaan otteeseen miettinyt polilla piipahtamista.. En tiedä olenko vaan hysteerinen vai sanooko kroppa nyt, että viikonloppu tuli tarpeeseen. Tilanne tarkistettiin ennen lomaa ja silloin kaikki oli ainakin ihan normaalisti, mutta on tuostakin jo kohta kuukausi aikaa!

P1000684 P1000687

En kyllä vielä haluaisi jäädä töistä pois, sillä aika tuntuu varmasti todella pitkältä ja vaikka nyt olenkin aikalailla kaikkeni antanut. Tiedän tämän viikon olleen hyvin poikkeuksellinen ja tuskin toista samanlaista tulee ihan hetkeen. Vauva on kuitenkin ykkönen, joten jos on pakko levätä, niin sitten levätään – tässä ei paljon ole minun tahtomisistani kyse. Onneksi meillä on ihan ohjelmaton viikonloppu, joten voin vain keskittyä lepäämiseen ja rauhoittumiseen.

Huomaan kyllä, että kroppa on ihan sekaisin, sillä minulla puhkesi ihan yllättäen varmaan neljän vuoden tauon jälkeen ihan järkyttävän kipeä huuliherpes ja se on nyt ollut riesanani pari päivää. Onneksi nämä laastarit on nykyään suhteellisen kestäviä, niin saan elettyä suht normaalisti vaikka kuulin, että tähän vaivaan on joku huippu lääkekkin nykyään olemassa… Tuskin sopii raskaana oleville 😀

Kivaa ja rauhallista viikonloppua nuppuset, muistakaahan osallistua arvontaan <- , aikaa osalistua on keskiviikolle asti!

P1000694

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta