Näin teen kokopäivän kestävän meikkipohjan

Olen niin kauan kun olen meikkiä käyttänyt kärsinyt siitä, että meikki kuin meikki karkaan iholta påivän mittaa ja muuttuu jossain vaiheessa epäsiistin näköiseksi. Kannan aina puuteria mukanani, mutta minusta pohja on heti epäsiistin näköinen kun siihen aletaan lisäämään meikkiä meikin päälle- etenkin jos pohja on hyvin rasvainen. Ennen usein tein niin, että kotiin tullessani pesin kasvot ja meikkasin uudelleen, nyt olen päässyt tästä vaivasta!

Olen löytänyt heräteostoksina täydellisen kombon ja näillä tuotteilla olen saanut meikkipohjan kestämään koko päivän siistinä, riippuu tietenkin siitä kuinka paljon kasvojani hinkkaan päivän mittaa:D Olen saanut tällä samalla kaavalla kestämään jopa erittäin öljyisen grimasin meikkivoiteen siistinä, mikä on ollut minulle helpotus, sillä pidän sen peittävyydestä, mutta en siitä kun se aiheuttaa jo tunnin päästä koko kasvojen kiiltämisen. Ajattelin nyt jakaa nämä lompakkoystävälliset vinkit myös teidän kanssanne..

  1. Pese ja kosteuta kasvot hyvin. Minulla ei ole mitään lempparia kosteusvoiteessa, mutta nyt tällä hetkellä tuntuu tuo alla näkyvä päivä- ja yövoide toimivan hyvin.
  2. Kun kosteusvoide on kuivunut, levitä meikinpohjustusvoide iholle. Aloita kasvojen eniten rasvoittuvilta alueilta ja jatka ulkoreuniin. Itsellä riittää herneen kokoinen määrä koko kasvoille loistavasti. Olen kokeillut pariakin eri pohjustustuotetta, mutta tämä lumenen pohjustusvoide tuntuu toimivan itsellä parhaiten. P1000741 meikkikollage
  3. Kun iho on pohjustettu hyvin, voi sille levittää nyt meikkivoiteen. Levitän meikkivoiteen nykyään siveltimellä AINA. Kun siveltimen pitää puhtaana, ei sen välityksellä pääse epäpuhtaudet tai rasva siirtymään iholle. Pitkään käsillä levittäneenä en vaihtaisi enää. Levitän myös peitevoiteen ja valokynän siveltimellä, kun ennen nekin työstin iholle sormineni.P1000745
  4. Kun olen saanut pohjameikin paikalleen, kiinnitän meikin irtopuuterilla. Ja kuten kerran aikaisemmin kerroin, minulla on yksi lempituote tähän tarkoitukseen ja vaikka välillä hairahdin toisiin tuotteisiin, en enää sitä virhettä tee. Tämä GOSH:in meikinkiinnittävä irtopuuteri on vaan paras laatuaan, kestävä ja myös hinnaltaan hyvin kohtuullinen. P1000748

Nämä ovat oikeastaan minun ”salaisuuteni” kestävään meikkiin.. Tämän jälkeen lisäilen aurinkopuuterin ja kulmat, mikä onkin sitten minun jokapäiväinen arkimeikkini. Viikonloppuisin tykkään hiema laittautua enemmän kun on aikaa, mutta silloinkin meikkini sisältää yleensä suht nuden silmämeikin ja rajaukset. Joku kun vielä osaisi taikoa nuo silmäpussit pois 😀

P1000750 P1000751

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Näin teen kokopäivän kestävän meikkipohjan”

  1. Heii, mistä tota lumenen meikinpohjustusvoidetta oot löytänyt? 🙂 Oon nyt katsellut citymarketit ja muut mahdolliset kaupat mutta ei oo löytynyt!

    • Joo noissa on kyllä hinta-laatusuhde kohdallaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta