En tykkää.

Jokaisella meillähän on oma inhokkilistansa. Yleensä kun blogiin teen näitä ”faktoja minusta” juttuja, kerron, että millainen ihminen olen, kuitenkin enemmän positiivisessa mielessä. Ajattelinkin tässä maanantaipäivän kunniaksi listailla vähän asioita, jotka eivät kuulu elämässäni sinne top 10 listalle. Nämä asiat eivät ole järjestyksessä, en saisi tätä silloin ikinä valmiiksi 😀

_MG_2598

  1. Vaikka koitan ajatella, että talvi on asenne kysymys, vihaan kylmää. Siedän sen -5 astetta melkein paremmin kuin +5 astetta, mutta nämä -100 asteen pakkaset on kyllä tuon tuulen kanssa liikaa. En siis pidä kylmästä. Talvesta voin sanoa jollain tasolla jopa jo pitäväni. Räntäsateeseen ei edes nyt lähdetä, tulisi oma tarina pelkästään siitä.
  2. Minusta yksi maailman ärsyttävimmistä jutuista on ihmiset, jotka valittavat jatkuvasti jostain, eivätkä tee asialle mitään. Tottakai jokaisella on huonoja päivitä, myös minulla, mutta jos joka päivä on huono päivä, pitää minusta silloin mennä itseensä ja miettiä, että mikä on vikana.
  3. Vaikka kuinka olen koittanut päästä tämän asian yli, en pidä maksasta. Haluaisin osata syödä maksaa, mutta se ei vaan mene alas. Ei edes puolukkakuorrutuksella ja silmät kiinni. Olen niitä ihmisiä, että minusta kaikkea pitää koittaa maistaa ja opetella syömään, vaikkakin huomaan, että minusta on tullut nirsompi ja en esim. syö juuri ikinä pihvejä, sillä minuä ällöttää niiden koostumus. PAITSI jos ne on todella rapeaksi paistettu.
  4. En pidä tanssillisesta ryhmäliikunnasta, vaikka rakastan tanssimista muuten. Toisaalta minusta tanssi tanssina ja ryhmäliikunta ryhmäliikuntana, niin ne on aina elämässäni olleet ja tulee olemaan (ainiin paitsi, että en enää tanssi missään:D).
  5. Jos voin valita, en ui. En pidä kylmästä vedestä, enkä uimahalleista. Nyt esim. reissullamme kävin melkein +30 lämpöasteesta huolimatta kaksi kertaa kaulaa myöten vedessä, muuten viihdyin rannalla. Tämä on sinällään hyvin outoa, sillä olen aikanaan suorittanut priimusmaisterin uimamerkin ja uinut harrastuksenani muutenkin paljon. Ehkä se veden kylmyys on suurin syy tähän uimattomuuteeni?
  6. Vihaan vapaapäivinä kiirettä ja hoputtamista. Koskaan ei ole niin kiire, että pitäisi ruveta panikoimaan vaan aikaa vaan pitää ottaa reilummin. Yleensä voi vaikuttaa sivusta katsottuna siltä, että olen aika huoleton ajankäytön suhteen – etenkin aamuisin, mutta minulla on tarkka kaava millä saan homman toimimaan ja täytyy olla aikamoinen lumikatastrofi, että olen myöhässä mistään.

Paljon pidemmän listan saisin asioista, joista pidän. Ja varmaan tämäkin lista jatkuisi vielä pitkään jos näitä alkaisin oikein miettimään. Minusta on kuitenkin tärkeämpää keskittyä niihin asioihin, jotka tuo elämään hyvää, siitä huolimatta – jokaisella on ne omat juttunsa!

Mukavaa alkavaa viikkoa<3

_MG_2600

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta