Terveiset sairastuvasta

Eiköhän taas käynyt niin, että tämä tyttö makaa flunssankourissa kotona. Tulin ihan nyt vaan pikakuulumiset kertomaan, ennenkuin painun takaisin vällyjenväliin.

Olen miettinyt monesti, että mikä on se tuuri jolloin juuri kun olet kipeänä kotona ja katsot netistä sarjaa, laitat laturin modeemin pistokkeeseen ja netti lakkaa toimimasta. Luojankiitos olen oppinut käyttämään tämän blogin taikia myös puhelimen nettiä koneessa, olen nimittäin ihan todella avuton mitä tulee näihin nettijuttuihin ja tietokonehommiin.

Toivotaan nyt, että tämä tauti tästä helpottuu, sillä viikonloppuna on tosiaan Get up!- messut ja ajattelin sunnuntaina mennä paikanpäälle hieman kiertelemään ja haluaisin päästä kuulemaan Pekka Hyysalon puheenvuoron, veikkaan, että aika moni muukin on häntä kuuntelemassa. Muistakaahan käydä osallistumassa lippupaketin arvontaan, huomiseen iltaan asti on aikaa!

Meillä on vähän sellainen vitsi kotona, että ollaan kipeinä ”kipsukoita”. Tämä kipsukka on lähinnä minusta hyvä kuvaus miesflunssalle, mutta nyt raskauden myötä perun puheeni. Jos normaalielämässä minulle olisi iskenyt tällainen tauti, olisin viis veisannut tästä olosta, mutta nyt on olo kuin rekan alle jääneenä. Toisaalta mitä sitä leikkimään mitään työn sankaria ja painamaan duunia kauheasta olosta huolimatta, nyt ei ole kyse vain minun jaksamisestani – en halua riskeerata mitään.

Jos tästä nyt pitää jotain riemua repiä, niin tuleepahan kaikki rästisarjat katsottua :D! Koittaakaahan pysyä terveinä siellä!

12404810_1689112934659658_43061439_o 12431567_1689112431326375_326815920_n

Kuvat by Viivi.n media

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Terveiset sairastuvasta”

  1. Heippa! Tää nyt ei liity postaukseen mitenkään, mutta ootkos uskaltanut käyttää jotakin palkkaria raskaana ollessa? 🙂 itse jätin pois heti aluksi, nyt tuntuu taas että kaipaisin sitä. En vaan tiedä uskallanko mitään niistä käyttää tai usein ei ainakaan suositella. Ja mielenkiinnolla kuulisin postausta, miten ootte varautunut vauvan tuloon, mitä hankintoja siis tehnyt jne 🙂 paranemisia sinne!!

    • Moikka 🙂 Ensinnäkin kiitos postaustoiveesta! Mä jätin myöskin palkkarit ym. kaikki lisäproteiinit pois raskauden myötä. Palkkaria en ole käyttänyt vieläkään sellaisenaan, mutta olen smoothieihin hyvin pieniä määriä esim leaderin palkkaria laittanut (jonka sisällön itseasiassa tarkistin juuri ja totesin, että empä laita enää :D). .. Jos nyt jotain käyttäisin, niin ostaisin varmaankin riisi tai herneproteiinia, mikä on lähinnä luonnonmukaista, mutta taasen olen ajatellut, että treenaamiseni on tällähetkellä niin satunnaista ja myöskin aika rauhallista, että palkkariksi riittää monipuolinen ruokavalio. Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä:) Mukavaa raskausaikaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta