Muffinssiresepti, supisteluja, sekä Get up!- arvonnan voittaja.

_MG_2845

Noin sata räkäpaperia myöhemmin en vieläkään ole voiton puolella tässä taudissani. Tilannetta ei helpota se fakta, että levosta huolimatta supistukset jatkuu ja viimeyönä heräsin ihan järkyttävään kipukohtaukseen kun kylkiäni poltti.. Tämä meni onneksi ohi, mutta sen verran nyt alkaa tympiä tämä jatkuva kipuilu, että varasin illaksi vielä lääkäriin ajan saadakseni asiaan jonkun selvyyden. Työterveyslääkäri varmaan on todella asiantuntija tässä asiassa, mutta kai hän osaa lähetteen tehdä eteenpäin jos tarvitsee 😀 Ei tässä auta nyt itku markkinoilla vaan on vaan uskottava, että kaikki menee ihan hyvin loppuun asti ja olen vaan herkempi näille suppareille, muuten tulisin ihan hysteeriseksi.

Tälleviikolle on osunut sopivasti kaikkea muutakin ärsyttävää korjailtavaa. Olenkin nämä kotona-olo päivät käyttänyt tehokkaasti ja soitellut milloin mihinkin asiakaspalveluun ja nyt näyttäisi suurinpiirtein siltä, että hommat on hoidossa.

Päätin aamulla, että teen itselleni jotain hyvää helpottamaan tätä ärsyttävää oloa ja kaapin kätköistä löytyi juuri sopivasti ainekset maailman helpompiin protskumuffinsseihin.

_MG_2847 _MG_2846

*arvonta suoritettu yhteistyössä Get up!- messujen kanssa

Sitten se tärkein juttu! Eli lipu Get up- messuille voitti nimierkit Viivi ja paksuna, laitan teille henkilökohtaisesti sähköpostia vielä 🙂 Arvonnan suoritti arvovaltaisesti ystäväni Elisa. Kiitos kaikille osallistujille ja nähdään toivottavasti messuilla, mikäli vaan minun vointini antaa periksi!

_MG_2853

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta