Herätys Emma, elämää on myös raskauden jälkeen!

P1000780

*postaus sisältää mainoslinkkejä

”Aion kyllä selvitä koko raskauden ilman mammavaatteita”. ”En mä kyllä mitään uutta takkia tuu pelkän raskauden takia ostamaan”. Varmaan aika tuttuja lauseita kaikille, jotka ovat ensimmäistä kertaa raskaana.

Hiljalleen huomasin kaappini täyttyvän ihan alkuun erilaisista tunikoista, joilla sain peitettyä omituisesti karttuneet kiloni. Seuraavaksi kaappiin ilmestyi erilaiset leggingsit, jotka olivat toinen toistaan väljempiä vyötäröltä. Sitten tuli tiukka-mekko vaihe, sillä pikku pömppis oli kiva saada näkyville ja hieman korostettua söpöä pikkumahaa.. Nyt kaappini on alkanut saada sisustaa vaatteista jotka mahtuvat päälle – kyllä, myös se takki ilmestyi garderobiin viikko takaperin.

Olen todella tarkka vaatteistani ja alkuun tämä raskaus oli minulle vaikeaa, sillä koin, että en näytä hyvältä mistään. Nyt kun olen hyväksynyt sen, että trikooleggarit on ihan ok alaosa ja mitä pidempi toppi on päällä sen parempi, on pukeutumisestakin alkanut tulla kivaa. Luin itseasiassa jostain, että kevään kuuminta muotia on taas leggarit, mieluiten yhdistettynä ryhdikkääseen neuleeseen ja vartalon voi vuorata tiukassti kokomustaan neuleen alla. BINGO! Olen taas muodin aallon harjalla.

P1000776 P1000777

Tajusin kuitenkin tässä tässä ihan taannoin, että pikkuhiljaa aletaan kääntyä loppusuoralle tässä yhdeksän kuukauden rupeamassa, joten armoton raskisvaatteiden hamstraaminen loputtomiin ei ehkä ole maailman taloudellisinta, ellen suunnittele niissä kulkemista koko lopun ikääni. Sen sijaan voisin panostaa vaatteisiin, joissa voin huoletta kulkea nyt, mutta jotka toimivat myös raskauden jälkeen. Eli ei enää tunikoita vain koska raskaus, eikä enempää mammavaatteita meille kiitos(niitä loppujenlopuksi ei kyllä ole varmaan edes viittä kappaletta).

Ensitöikseni päätin hankkia itselleni kevättä kaappiin ja tilasin House of Brandonilta itselleni aivan ihanan mitunvärisen (jep se on oikeasti minttu ei sininen) neuletakin*. Tämän tyyppiset vaateyhdistelmät toimii oikein hyvin loppuraskauden ajan ja sitten kun baby on pihalla on nämä neuletakit edelleen hyödyksi.. Okei pakko myöntää, tilasin myös pitkän pitsiresorisen topin *(kyllä luit oikein) tämän neuleen kaveriksi, koska tarvin näitä mahan yli yltäviä tiukkoja toppeja.

Onnea on kyllä vaatteet jotka näyttää ainakin omaan silmään hyvältä ja tuntuu vielä kaiken päälle mukavilta päällä, sillä nyt jos koskaan sitä arvostaa mukavia vaatteita! Silti se on todettava, että aika aikaansa kutakin. Alan kyllä kiintymään tähän vartalonmalliin, joten onneksi tässä on vielä muutama kuukausi edessäpäin :)!

P1000786

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Herätys Emma, elämää on myös raskauden jälkeen!”

 1. Sen jälkeen voikin vaatekaappia uudistaa taas imetysvaatteilla! 😉
  Ihana vatsa siulla. Kaikkea hyvää viimeiseen pariin kuukauteen ♥️

  • Nyt on se vaihe vielä, että ”en mä kyllä niitä ainakaan osta” 😀 Kiitos Annika, on tässä vielä onneksi jäljellä aikalailla tasan kolme kk <3

 2. Ei imetysvaatteita edes kannata ostaa, liivejä lukuunottamatta! Tosin kesällä ehkä imetystopit tulee tarpeeseen, mutta kun on viileä ilma kaksi paitaa päällekkäin on aika bueno yhdistelmä. Toisesta venyttää kaula-aukkoa alas ja toista paitaa nostaa, ei näy maha eikä tissi 😀

  • Joo mä en oo kanssa kuullut, että kukaan kaveri olis koskaan käyttänyt.. Enkä oo vielä missään mitään kivoja nähnytkään! Mutta tosiaan käytännöllisiä, ei mitään turtle nec toppeja, tulee varmasti hamstrattua enemmän 🙂

 3. Joo kuulostaa niin tutulta! Ja mä vielä loppu raskaudesta ihmettelin niitä imetysvaatteita ”rumia, en mä ainakaan noita käytä”. Sitten sitä juostiinkin shoppailemaan imetyksen mahdollistavia vaatteita seuraavana päivänä kun sairaalasta päästiin. Edelleenkään en suostu käyttämään perus imetysvaatteita, vaan oon bongaillu paitoja joissa on joustava iso kaula-aukko, toppeja joissa on niin isot käsien reijät että voi ”side-boob”- imettää. ja neuleita, neuleita, neuleita. Ihan hyvin oon pärjänny nää ekat 3kk 🙂 Ja mitä vartalon malliin tulee, mä en ikinä kuvitellu ikävöiväni pallomahaa, mutta nyt en muusta unta nääkkään. Ihan outo juttu 😀

  • Saa nähdä joo kuinka mun käy noiden vaatteiden kanssa 😀 Onneks mulla on tosi paljon kaikkia väljiä vaatteita kaapit pullollaan! Jännä kyllä, että tähän alkaa oikeasti kiintyä ja tästä tykätä, mutta hyvähän se vaan on, että viihtyy vartalossaan, vaikka aikansa tähänkin tottumiseen meni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta