Toivepostaus vauvahankinnoista ja nopean toiminnan alekoodi.

*Postaus tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa

Minulta kysyttiin taannoin, että mitä vauvahankintoja olen jo tehnyt. Vastaus on hyvin helppo: en juurikaan mitään. Päätettiin jo aikaa sitten, että ei pidetä mitään kiirettä hankintojen kanssa, sillä ajateltiin, että turhaa vielä niin alkuvaiheessa miettiä mitään. Meillä oli sellainen ajatus, että kun tullaan reissusta kotiin, niin aletaan miettimään enemmän.

_MG_2865

Sainkin heti Suomeen päästyämme läpikäytäväksi kasan toinen toistaan söpömpiä vaatteita ja kannettiin kotiin yksi laatikollinen vaatteit kesäksi, sekä toinen laatikollinen pienen vauvan leluja. Ai pitikö hankkia vielä jotain muutakin?

_MG_2867

Lauantai-iltana kun vietin railakasta koti-iltaa kotona omassa laadukkaassa seurassani rupesin selailemaan netistä turvakaukaloita, rattaita ja sittereitä päätyen lekmerin sivuille aleihin. Ei mennyt varmaan kun viisi minuuttia kun minulla oli jo sitteri tilattuna, eikä vielä ihan mikä tahansa sitteri, vaan sellainen mitä olin ihaillut erään lastentarvikeliikkeen ikkunassa jo pitkään. Mitäänhän näistä en ymmärrä, en osaisi ostaa mitään tarvikkeita niiden ominaisuuksien perusteella, vaan valitsin tämänkin koska minusta se vaan on niin kivan näköinen 😀 Meille pitäisi siis saapua parin päivän sisällä tällainen sitteri Lekmer.fi:stä.

Nyt sitten kannattaa ottaa tarjouksesta hyöty irti, nimittäin menin lekmerin sivuille ostohyvitys.fi:n kautta ja bongasin sieltä vielä ale- koodinkin itselleni, joten sitteri jäi maksamaan vaivaiset 70€ kaikkien alennuksien jälkeen, sain vielä tästä ostosta itselleni 5% bonusta, joten minusta tämä oli enemmän kuin kohtuullinen diili! Alekoodi kannattaa hyödyntää pian, sillä se on voimassa enää tänään 19.1. Kirjautuminen ostohyvitys.fi:n sivuille on nopeaa ja vaivatonta, eikä sido mihinkään.

Enää pitäisi hankkia kakkosrattaat (parvekkeelle), turvakaukalo ja sitten on ne miljoona pikkujuttua, joita en edes tiedä tarvitsevani vielä. Ainiin ostettiin me ikeasta puhalletta hoitopöydän pehmuste! Mitä kaikkea pitää edes hankkia? Ollaan ihan huuli pyöreänä näitten kanssa!

_MG_2868

 

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Toivepostaus vauvahankinnoista ja nopean toiminnan alekoodi.”

 1. Huppupyyhkeitä muutama, muutamat lakanat, ”peppupyyhkeitä” 😀 Kylpyamme! 😀 Me saatii vinkkinä, et ikean amme on aika pieni… Veljen vauvalla ja serkun vauvalla jäi aika pian pieneks, ja joutu ostaa isomman aika äkkiä, joten mekin ostettiin ihan marketista perus amme. Kaikkee sitä kyllä myydään, mille ei oo välttämättä edes käyttöä… Harsoliinoja on kans hyvä olla reilusti! 🙂 Otitteko muuten äitiyspakkauksen? Siinä tulee meinaan ne vauvan kuumemittarit, veden lämpömittari, vauvan kynsisakset ym. Eli jos pakkausta ei ottanut niin varmaan semmoset on hyvä hankkia 🙂

  • No ei olis taas mitkään huppupyyhkeet tullu mieleenkään 😀 Kiitos vinkistä, pitääkin ostaa suoraan joku markettiamme, ettei tarvi olla heti ostamassa uutta. Mä en ollut eka ottamassa tota äitiyspakkausta, mutta kun siellä on justu hirvee määrä kaikkea hyödyllistä, niin otetaan nyt se. Vaikka edelleenkään en kestä niitä vaatteiden värejä! Onneks siellä on niitä ihan perus vaaleitakin..

 2. Kantoreppu on tosi hyödyllinen!! Suosittelen lämmöllä Tula merkkistä. Ihania kuoseja niissä myös 🙂 alkuun tarvii myös babytuen Tulan kanssa, mut menee muuten pitkään tuo bägi. KVauva kulkee selässäkin myöhemmin tossa repussa. Kantoliinakin näppärä. Varmuudeks joku tuttipullo ja korvike ehkä ja vauvalle d-tippoja (suosittelen niitä missä maitohappobakteeria mukana), perusrasvaa ja bepanthenia. Vaippoja. Kevyet tumput, jos raapii ittiään, ku alkuun ei saa kynsiä leikata. Kietaisubodyt alkuun helpoimpia pukea. Vauvahierontaan kannattaa perehtyä. Autto vattavaivoihin meillä. Äidille livinsuojia ja imetysliivejö sekä Lansinoh voidetta. 😉 Hmm – no kaikkea saa kaupasta myöhemminkin 🙂

  • Kantoreppu saadaankin, vaikka luulen sen olevan enemmän ton Timon juttu kun mun 😀 Pitääkin perehtyä tohon vauvahierontaan, kiitos vinkistä!

 3. Haha muru mulla on roikkunut luonnoksissa ”mitä ostaa vastasyntyneelle”, julkaisenkin mitä pikimmiten 😄 Varsin Mirvamainen lista mut kyllä pärjättiin, meillä ei ainakaan puuttunut siitä mitään 😊

  Onkohan Ikeassa jotain miniammeitakin? Meinaan toi kohta 90 cm kaveri tuntuu vieläkin olevan kovin pieni siihen valkoiseen Ikean kuuden(?) euron perusammeeseen 😊

  Hassuu kun tuntuu et oon tulossa moikkaamaan sua ja vauvaa – toivottavasti kuitenkin vaan sua vielä toistaiseks 😄

  • Veikkaan, että ajatellaan hankinnoista aika samalla tavalla, joten julkaiseppa pian 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta