Hemmottelupäivä 1/2, Hiusmuotoilua tunteella.

_MG_2934

Minähän en mitään niin rakasta, kuin hemmottelua. Olen monesti sanonut, että voisin ihan sujuvasti käydä viikottain jossain hoidoissa tai hemmoteltavana. Harmi, että nämä hemmotteluhoidot, maksavat sen verran, että pikemminkin puolivuosittain joku pieni juttu on realistisin vaihtoehto. En ole käynyt kampaajallakaan miesmuistiin, ennen kuin kävin ennen lomaamme laittamassa vähän raitaa hiuksiini. Nyt tarkoitukseni oli taas jatkaa kotona värjäilyä, ennenkuin minulle tuli erittäin houkutteleva kutsu…

Sain nimittäin tammikuun alussa kutsun lähteä Turkuun viettämään blogipäivää hiustenlaiton ja kauneudenhoidon parissa. Minultahan ei tarvitse kahta kertaa kysyä jos kyse on jostain tällaisesta, vaan olin jo varautunut pitämään töistä vapaapäivän, jotta pääsen paikalle. Noh nyt en ollut töissä ja sain liikkumislupanikin takaisin maanantaina, joten mikään ei pidätellyt minua.

Järkyttävästä säästä huolimatta selvitin tieni Hiusmuotoilua tunteella – kampaamolle Eerikinkadulle ja hemmotteluni sai alkaa. Hiuksista tuli todella hyvät, vaikka parasta oli ehkä tuntea olonsa niin tervetulleeksi, saada ihan loistavaa asiakaspalvelua ja siinäkohtaa aamunälkää myös sämpylää ja kahvia 😀

_MG_2939

Kampaajani Essi laittoi minulle hieman lisää raitaa hiuksiin ja värjäsi tyveni, nyt tätä on helppo ylläpitää itsekseen jonkinaikaa, ennenkuin haluan lisää raitaa. Kummasti olen alkanut viihtyä tässä hieman vaaleammassa sävyssä!

Yhdeksi suureksi plussaksi sanoisin ihan supermukavan (kyllä olen tosissani) pesupaikan, joka ei tuntunut niskassa ollenkaan pahalta. Olisin voinut makoilla siinä pidempiäkin aikoja, kun yleensä tuo hiustenpesu kaikessa ihanuudessaan menee pilalle, kun pesupaikat ovat niin epämukavia.

Tuloksesta tuli minun makuuni juuri sopivan radikaali, eli hyvin pieni muutos muiden paitsi minun silmääni. Rakastan uutta tukkaani ja se on niin ällöttävän hyväkuntoisen tuntuinenkin, että oli pakko laittaa shaperia siihen heti aamulla, jotta se pysyy kiinni edes jotenkin :D. Siistittiin myös leikkausta, joka ei ihan mennyt edellisellä kampaamokäynnillä putkeen, niin nyt hiukseni ovat hieman helpompi laittaa, eikä ”kevyt kerrostus” näy kilometrin päähän.

hiusmuotoilua

Nyt seuraa röyhkeä mainososuus…

Jos turkuun ei olisi niin pitkä matka, palaisin varmasti Essin käsittelyyn uudelleenkin, sillä hän selvästi puhui kanssani samaa kieltä!

Turkulaisille ja sinnepäin suuntaaville minulla on loistotarjous, sillä…

Kertomalla maksun yhteydessä blogini nimen, saa Hiusmuotoilua tunteella- kampaamon väreistä ja leikkuista -10% , sekä Tunteella Maaritin sokeroinneista -10% ja Terhin ripsistä -10%.

Tuotetarjouksina liikkeessä on toitaiseksi:

  1. Sebastianin hoitoaineen ostaville shamppoo eurolla (hydre ja volupt-linja)
  2. Muotoilutuotteen ostajille toinen samanlainen eurolla.

Tarjoukset on voimassa niin kauan kun tavaraa riittää :)!

Ja koska kotiuduin aivan syötävän suloisen kukkakimpun kanssa, saa KukkaFiorin kukistakin -10% alennusta kun muistaa mainita minun blogini maksun yhteydessä!

Seuraavassa postauksessa lisää hemmottelupäivästäni!

_MG_2961

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta