Niin paljon hyvää, ettei sanotuksi saa!

Jäin katselemaan pitkäksi aikaa viimevuoden uutisvirtaa facebookissa. Minut valtasi ihan mielettömän hyvä olo, kuinka onnekas olenkaan!

En ole ehkä osannut pysähtyä nauttimaan kaikesta tapahtuneesta, sillä raskaus on vienyt ajatukset tulevaan. Facebook on siitä hieno paikka, että kun sinne on päivittänyt silloin tällöin omia ajatuksiaan, on niihin hetkiin ihana palata välillä uudelleen(myös niihin ei niin hauskoihin päivityksiin :D).

DSC_8883

Facebookseinäni mukaan olen ollut suunnattoman onnellinen ja iloinen, olen ollut välillä vähän väsynyt, mutta päällisin puolin positiivisella mielellä, olen ollut odottavissa tunnelmissa. Ollaan menty Timon kanssa naimisiin ja olen viettänyt huikeita hetkiä ystävieni kanssa. Olen ikävöinyt perhettäni ja saanut viettää ihania hetkiä heidän luonaan.

On pelottavaa, että yhteen vuoteen voi mahtua niin paljon positiivisia asioita, mutta haluan muistaa vuoden 2015 vuotena, jolloin elämä näytti sitä parasta itseään, sillä aina sellaista ei ole tiedossa.

DSC_8897

Ikävöin viimekeväästä tietynlaista kurinalaisuutta ja määrätietoisuutta, mutta pikkuhiljaa alan taas palata vanhoihin kaavoihini. Jään ikävöimään hetkiä ystävieni kanssa ja muistan ikuisesti meidän yhteiset hetkemme. Elämä on kyllä aikamoinen seikkailu ja olen niin onnellinen, että saan elää juuri tätä elämää. Aina ei varmasti tule olemaan yhtä hyvä fiilis, mutta kun niinä kökköinä hetkinä koittaisi muistaa ne maailman parhaat hetket, voi niistä kököistäkin tulla vähän kivempia.

Innolla odotan tulevaa aikaa, en vain tätä vuotta vaan kaikkea mitä seuraavat vuodet tuovat tullessaan. Uskon, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita joten koitan pitää itseni iloisena ja levittää ympärilleni edes ripauksen hyvää.

Ihanaa perjantaita nuppuset<3 Mie tiiän, oon niin ällö 😀

ps. kaiken lässytyksen lomassa on T&H valokuvauksen ottamia kuvia muutaman vuoden takaa.

DSC_8890

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta