Vähintäänkin mielenkiintoinen unimaailma..

P1000802

Minulla on lapsesta asti ollut hyvin vilkas mielikuvitus ja olen aina nähnyt paljon hyvin vaihderikkaita unia. Raskausaika on tuonut tähän unimaailmaani ihan uuden ulottuvuuden.. Unta on hyvin vähän ja se on katkonaista, mutta silti ehdin näkemään mitä kummallisimpia unia ja olen jopa sen verran inhottavia unia nähnyt, että olen herännyt omaan avunhuutooni.. Tai no okei, en saanut kahta koiraa meiltä ulos, niin tarvin Timoa avuksi 😀

Kerroinkin joskus, että olen unissani synnyttänyt jo seefferinpennun ja marsun, alkuraskaudesta unissani oli aina vaikeaa imetys, kun eläimet juoksivat minua karkuun. Nyt olen vaihtanut unen teemaa, jota nään lähes viikottain. Saan unissani lapsen näillä viikoilla, joilla olen ja totean ajan olevan liian aikaista, jolloin päätän laittaa lapsen takaisin kohtuun odottamaan – samaa reittiä kuin mistä lapsi on tullutkin.

P1000812

Näissä unissani synnytys on helppo ja huomaamaton, eikä liiemmin tuo takaisinlaittokaan ole mikään operaatio vaan lapsi sujahtaa takaisin kohtuun kuin minä iltaisin peiton alle. Nyt näihin synnytys uniini on alkanut tulla ihan uusia efektejä.. Viimeviikolla jouduin vaikean tilanteen eteen, kun vauva syntyi kohtuineen päivineen, joten takaisinlaitto oli mahdotonta. Sain kuitenkin neuvon eräältä entiseltä sairaanhoitokouluni opettajalta pitää kohtu ns. makuupussina, jolloin lapsi pysyi vielä ”omassa paikassaan”.. Vauvalla tuli unessa kuitenkin kuuma, joten minun oli pakko lopulta ottaa kohtu vauvan päältä pois (for real) ja lähteä kiireesti synnärille, että saadaan tämä vauva pelastettua.. Tarina ei kerro, että kuinka meidän kävi.

Ja ettei liian tylsäksi hommat menisi, niin viimeyönä tuli kissanpentu.. Liian aikaisten viikkojen takia hänkin joutui takaisin kohtuun ja kaveriksi sai vielä pienen simpanssinpoikasen… MITÄKÖHÄN SEURAAVAKSI?

P1000814 P1000803

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta