Helpotusta makeannälkään smoothiesta?

Nyt kun makeaa ei ”saisi” syödä, olen kerta toisensa jälkeen tajunnut himoavani hulluna sokerisia asioita. Minun on pakko myöntää, että en ole ehkä ihan malttanut pitää näppejäni erossa kaikesta hyvästä, mutta yritän parhaani koko ajan.

_MG_3052

Pahimpia hetkiä on sellaiset kun olen kotona yksin ja mieli tekisi ”jotain pientä”. En ole koskaan ollut mikään karkinsyöjä, mutta mielelläni söisin paljon esimerkiksi hedelmiä. Nyt kun myös hedelmäsokeri on tapetilla on minun ollut todella hankalaa keksiä, että mikä olisi se minun oma herkkuni, sillä en jokapäivä haluaisi syödä myöskään mitään proteiinipatukoita.

Eilen uhmasin taas kerran kaikkia sokerisäännöksiä ja pyöräytin itselleni pienen lasillisen aivan taivaallista ja makeaa smoothieta. Laitoin smoothien sekaan päärynää, banaania ja avokadoa, sekä pohjana käytin alpron vanilja soijamaitoa. Yksi lasillinen kyllä todellakin riitti tyydyttämään minun makeanhimoni ja toimi erinomaisena herkkuna. Tällainen herkku on pieni paha sen rinnalla, että kantaisin kaupasta karkkipussin kotiin ja ahmisin sen sohvannurkassa makeannälkääni, kuitenkaan mikään päivittäinen välipala tämä ei voi olla. Aamuisin tykkään juoda smoothieni marjoilla ja se on tähän asti toiminut erinomaisena aamupalana, todistetusti myös sokerit sen kestävä.

_MG_3056

Harmittaa, että unohdin tämän jälkee sokerini mitata, olisi kiinnostanut tietää, että vaikuttiko puolikas banaani ja päärynä arvoihin paljonkin? Eipä tuo soijamaitokaan ihan sokeritonta tainnut olla 😀

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta