Ryijy seinällä – pelkkä mummojen juttu?

_MG_3062

Saatiin tuparilahjana vanhemmiltani ryijy. Tämä ryijy ei ole mikä tahansa ryijy vaan edesmenneen tätini käsialaa ja siksi uniikki ja hyvin arvokas yksilö. Huolimatta ryijyn tunnearvosta, sai ajatus tästä jokamummon lempielementistä minun hieman hämmentymään.

Mallailin ryijyä seiniimme ja hiljaa mietin itsekseni, että tämä kyllä sopii kuin nakutettu meidän asuntomme värimaailmaan ja paikkakin sille olisi käytävällä, johon ryijy oli kuin mittatilaustyönä tehty. Ryijy sai kuitenkin mennä hetkeksi piiloon ja minä jäin miettimään asiaa.

_MG_3066

Pohdiskelin vaihtoehtoja makuuhuoneen ja käytävän välillä, mutta paikka oli jo itse valinnut itsensä. Ryijy jäi kuitenkin hiljaa viettämään aikaa kaappiin, kunnes..

Parhaat ideathan ovat aina jonkun muun ideoita kun omiani, joten kun ystäväni Elisa muutti miehensä kanssa uuteen asuntoon, oli heille ilmestynyt aivan törkeän hieno ryijy makuuhuoneeseen  uutena elementtinä. Minulla tuli heti valtava ryijykateus, ennenkuin muistin, että meillähän on vähintäänkin yhtä hieno yksilö kotona odottamassa paikalleenlaittoa.

Kotiin kun päästiin, naputteli Timo ryijyn seinälle ja siinä se on nyt ollut jo muutaman viikon. Tykkään siitä ihan älyttömän paljon ja on kiva kun on jotain vähän erilaistakin kotona, kun muuten tämä on niin sellainen ikean tuotos 😀

Mitäs mieltä siellä ollaan? Voisiko ryijy olla teidän seuraava sisustushankinta? Tämä ihan varmasti jakaa kyllä mielipiteitä!

_MG_3064

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Ryijy seinällä – pelkkä mummojen juttu?”

  1. Hei!

    Ryijy on hieno sisustuselementti! Tosin olen ehkä tässä hieman puolueellinen. Ensinnäkin olen ”vanha” ja meillä roikkuu seinällä ryijy joka on jo edesmenneen anoppini tekemä. Ja lisää tunne arvoa ryijylle tuo se, että olemme kirkossa seisoneet ko. ryijyn päällä sanoessamme tahdon 23 vuotta sitten. Eli kotonani oleva ryijy on minulle kovin rakas.

    Ryijyjä saa monenlaiseen sisustukseen sopivia. On niitä perinteisiä ja sitten myös hyvin modernejakin. Ja mielestäni niille tulee antaa samanlaista arvoa kuin tauluille ovathan ne sentään käsin tehtyjä taideteoksia.

    Airi

    • Hei Ari, Ryijylläsi kuulostaisi olevan aikamoinen tarina. Tämä meidänkin oma on vielä ulkomuotoaankin tärkeämpi juuri tunnearvonsa vuoksi! Kyllä nämä saisivat tulla taas ihan osaksi kaikkien sisustusta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta