lauantaihommia

_MG_3107

Tulin vaan toivottamaan pikamoikat ja viikonlopun kuulumiset!

(postauksessa mainoslinkki)

Minun piti tänään ehtiä tekemään vähän isompi postaus, mutta sen teko siirtyikin nyt huomiselle. Tänään on ollut ihan huippukiva päivä ja vaikka viimeöiset unet jäi todella rikkinäisiksi, on energiaa riittänyt treenailuun ja pian saadaan kivoja vieraita kylään. Meille nimittäin pitäisi ihan pian tulla syömään Pauliina ja Tuomas, tehtiin heille tortilloja Timon kanssa. Saa nähdä miten uppoaa! 😉

Minulla on ihan todella ristiriitainen fiilis, sillä sain juurikin perjantaina sairaslomaa selkäkipujen takia. Selkääni koskee istuessa ja osittain myös maatessa niin, että meinaan hulluksi tulla. Liikkeessä ja liikkuessa vointi taas on mitä parhain. Hassua tästä tekee kuitenkin se, että muuten, vaikka kulkeminen ja eläminen alkaa olla aika hankalaa, voin paremmin kuin koko raskausaikana. Silti työnteko on lähes mahdotonta, sillä teen paljon töitä koneella. Eli pitäisikö tässä nyt olla kipeä vai ei? Olen aina ollut huono olemaan sairaslomalla, joten tällaset saikut kun et ole ”oikeasti kipeä” ovat minulle todella hankalia- kotiin kun ei jäädä muutakuin kuumeessa.

Pakko lopuksi hehkuttaa hieman. Tilasin nimttäin eilen House of Brandonilta kuvissa näkyvän neuleen… Tänään tuli viesti, että sen voi hakea pakettiautomaatista. En ole ehkä näin nopeaa toimitusta vielä tavannut missään. Koitan kuvailla huomenna loput hankinnat, sillä huomenna alkaa House of Brandonilla viikon kestävä ale-myynti, sillä koodilla HBR2 saat -20% kaikista tuotteista, paitsi dr. denimeistä ja lahjakorteista!

**neule TÄÄLTÄ

_MG_3108

Ihanaa huomista ystävänpäivää jo etukäteen <3

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta