Valentine’s ootd ja lähtölaskenta viimeisille viikoille.

_MG_3154

En voi kuin ihmetellä, että mihin on kadonnut viimeiset 30 viikkoa? Ajattelin silloin joskus viikolla kahdeksan, että näille viikoille on ikuisuus ja muistan katselleeni vau.fi:stä vauvan kehitystä miettien, että tuonne kun joskus selviän, niin olen kyllä aika mimmi!

No tässä sitä nyt ollaan viikolla 30+2. Joku on tainnut laittaa ajan pikakelaukselle joulun jälkeen ja päivät ne vaan tuntuu vierivän kohti laskettua aikaa. Hiljalleen alan herätä myös siihen ajatukseen, että elämämme ihan oikeasti muuttuu pian todella paljon. Tavallaan odotan ihan ylikaiken, että vauva on pihalla ja päästään ihmettelemään pikkuista. Silti samaan aikaan haluaisin laittaa hetkeksi ajan pauselle ja vielä elää tätä huoletonta arkea hetken.

No hetki meillä onkin -vähän alle kymmenen viikkoa valmistautua tulevaan. Vatsa tekee elämästä kyllä sen verran jo hankalaa, että vahingossakaan ei unohda, että mitä kohti tässä mennään. Poikakin pitää kyllä elämää sen verran, että hänen läsnäolonsa huomaa väkisinkin. Vilkas pikkumies sieltä on ainakin tulossa! Olen samalla niin innoissani, mutta toisaalta kauhuissani, että selvitäänköhän me varmasti tulevasta.

_MG_3155 Jos Timoa ei olisi, sekoaisin varmaan kauhusta. Timo on kuitenkin niin itsevarma ja jotenkin seesteinen tämän vanhemmuus-homman kanssa, että en epäile hetkeäkään, etteikö meistä tulisi ihan kelpo vanhemmat. Jahka totutaan pikkumiehen elämänrytmiin ja päästään häneen tutustumaan alkaa varmasti ajatuksetkin selkenemään. On tämä silti ihan käsittämätöntä!

Vaikka kuinka kaikki alkaa tuntua päivä päivältä todellisemmalta, on minulla silti sellainen olo, että huomenna herään unesta. Edelleen olo on niin epätodellinen: tuleeko minusta todellakin äiti? Lähtölaskenta todellakin alkoi, kun viimeiset kymmenen viikkoa alkoivat lauantaina. Nyt on pikkuhiljaa alettava hankkimaan tavaroita pojalle ja kyllähän me äitiyspakkaus jo itseasiassa saatiinkin!

Toivottavasti sintillä on vaan samanlaiset suunnitelmat aikataulun suhteen…

_MG_3149_MG_3144

ps. Mulla oli eilen pinkkiä huulipunaa.. WHO AM I?

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Valentine’s ootd ja lähtölaskenta viimeisille viikoille.”

    • Voi kiitos 🙂 Huivi oli 3€ alelöytö henkkamaukalta 😀 Onhan tämä kaikki omituista, mutta ihan ihanaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta