Hei sinä lukijani siellä!

Minua on pitkään jo kiinnostanut heittää pari kysymystä sinne ruudun toiselle puolelle. Tunnistan jo muutaman kommentoijan, mutta tiedän heistäkin vain nimimerkin, joten minua kiinnostaisi tietää kovasti, että keitä siellä ruudun takana oikein onkaan?

Teidän jotain hyvin pientä dataa teistä siellä, esimerkiksi tiedän sen, että Tamperelaiset lukee toisiksi eniten blogiani, eniten blogia luetaan Helsingissä. Te olette suurimmaksi osaksi 25-35 vuotiaita ja  kellekkään ei varmasti tule yllärinä, että suurin osa lukijoista on naisia.. Ainiin ja sitten on minun isäni, joka tekee tilastoihin poikkeuksen. 

Olisi kiva kuulla, että kauan olet seuraillut blogiani ja miten olet tänne päätynyt? Toki saa siinä samassa jättää juttutoiveitakin!

Ja koska tänään en ehtinyt mitään kuvailemaan, niin löysin arkistoista pari helmeä..

_MG_3158 blooper1 blooper2

Mun mielestä tuon keskimmäisen kuvan tarkennus on ihan 5/5, Timolla taisi tuo lentopelko vaikuttaa 😀

 

emmakaisa

35 vastausta artikkeliin “Hei sinä lukijani siellä!”

 1. Hei 🙂 Täällä on 29-vuotias nainen Pohjois-Savosta. Olen lukenut blogiasi sen siirryttyä tänne fitfashionille. Ensin luin vähän epäsäännöllisemmin, mutta nykyään lähes joka postaus tulee luettua. Tykkään siitä että blogissasi on jonkin verran juttua liikunnasta yhdistettynä kaikkeen muuhun arkiseen elämään! Mielestäni blogisi kuvat ovat olleet viimeaikoina tosi kauniita!

  • Moi Hanna 🙂 Kiva kun jaksat pysyä mukana! Olen koittanut viimeaikoina panostaa kuviini, joten kiva kuulla, että se on huomattu! Talvi tekee tästä hieman haastavaa, mutta onneksi kevät on tulossa 🙂 Mukavaa kevättä!

 2. Mä oon lukenu sun blogia ehkä vuoden päivät tai vähän alle… Ku löysin blogis (oon selaillu FitFashionia kauan mut en jostain syystä koskaan oo päätyny sun blogiin – virhe) ni luin yhtäsoittoa varmaan puolen vuoden ajalta kaikki tekstit 😀 tykkään ihan valtavasti sun blogista, kirjotat täällä niiin paljon erilaisista aiheista… jää vaan koukkuun. Pidin tietoista taukoa sun blogista kun kerroit että oot raskaana, koska mulla on aivan kammottava vauvakuume ja en vaan pystyny lukemaa vauva ja raskausjuttuja :’D Loppupeleissä ne on ollu nyt todella mielenkiintosia, koska oot käyny läpi aika paljon kaikenlaista. Tsemppiä, olet ihana! <3

  • Heh, toivottavasti sitten viimeistään kun Sintti on ulkona, saat vähän helpotusta vauvakuumeelle kun arki täällä meillä alkaa 😉 Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa kevättä sinulle <3

 3. Täällä parikymppinen naisen alku Tampereelta lueskelee mielellään juttuja laidasta laitaan! Ei hajuakaan kauanko on tullut seurailtua, Fitfashionin blogeja selaillessa varmaan alun perin päätynyt lueskeleen.. Kivoja juttuja mukavasti kirjoitettuna! Paljon onnea perheenlisäyksestä ja tsemppiä loppuraskauteen! 🙂

  • Mä en olekkaan ollut vielä edes vuotta täällä FF:llä postailemassa, mutta kyllähän täältä helposti ”päätyy” itsekin blogeja lukemaan, mihin ei ehkä olisi muuten päätynyt 🙂 Kiitos ja kivaa kevättä 🙂

 4. Haminasta, seuraan sun blogia koska oot tutun tuttu 🙂 ja itelläkin pikku käärö elämää ilostuttamassa niin kiva lukea raskaus- ja tulevia vauva-arkijuttuja.

  • Jee hyvä Hamina! Varmaan tulen aika paljon kesällä siellä pyörimään vauvan kanssa 🙂 Onnea pikkuisesta ja jaksamista arkeen!

 5. Täällä 23 v opiskelija Helsingistä 🙂 Fitfashionin blogeja olen selaillut noin vuoden verran ja juuri sun blogisi oli yksi niistä harvasta, joita aloin heti seuraamaan. Pidän sun kirjoitustyylistä ja -aiheista (mua kyllästyttää kaikki terveysvinkkien ja -listojen pakottaminen mitä monet muut blogit pursuaa :D), ja sä vaikutat ihan tosi kivalta ja symppikseltä!

  • Siis mun unelmaminänihän tekee listoja kaikesta terveellisestä, mutta käytännössä se söi eilenkin kebabia (hups). Ei vaan, tää on siitä kiva portaali, että täällä on kaikille kaikkea! Kiitos kommentista ja ihanaa kevättä <3

 6. Tampereelta myös ja aluksi seurailin blogiasi satunnaisesti, mutta sen jälkeen kun kerroit vauvauutisista oon seurannut säännöllisesti. Mukavaa lukea samassa tilanteessa olevan kuulumisia ja vielä laskettuaika niin lähekkäin 🙂 odottelen jo että saa kuulla teidän arjesta pienen kanssa! Tsemppiä sinne selkäkipujen kanssa <3

  • Mä tykkään itsekin lukea raskausblogeja ja just sellaisia suht tuoreita, sillä jotenkin sitä vaan alkaa kaivata ”vertaistukea” vähän joka suunnasta. On kivaa nähdä, että millaisia mahoja muilla on ja millaista se elämä on ollut juurikin näillä viikoilla kuin millä itse milloinkin on. Selkäkivut onneksi on suht kurissa nyt kun kotona voi olla juuri sellaisessa asennossa kuin haluaa, eikä tarvitse istua kuin ihan pakolliset ajat. Tsemppiä sinullekkin loppuraskauteen, sielläkin varmaan viimeisiä viedään <3

 7. Moi! Täytin juuri 29v. ja olen myös raskaana. Laskettu aika on maaliskuun lopussa. Asutaan kans Hervannassa ja käyn myös elixiassa, yleensä Kalevassa. Sun blogia on kiva seurata, koska kirjoitat aidosti ja pelkäämättömästi arjestanne 🙂
  Btw, mun mies on kans Timo 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen!!

  • No tuu joskus moikkaamaan jos ollaan samaan aikaan Kalevassa 🙂 Tykkään enemmän käydä Onkiniemessä, vaikka sinne on täältä vähän turhan pitkä matka, silti tulee siellä Kalevassakin käytyä aina välillä! Ompas meillä samoja juttuja muutenkin. Timot on muuten tunnetusti hyviä miehiä 😉 Jaksamista sinullekkin, eipä ole enää pitkä aika jäljellä!

 8. Tampereelta, 24 vuotias. 🙂 Lueskellut täällä fitfashionissa tasaisesti kaikkia ja myös sinunkin blogia siitä asti kun tällainen mesta tänne tuli. 🙂

 9. Moikka, täällä 23v mielenterveys- ja päihdetyöhön erikoistunut lähihoitajaa. 🙂 Sun blogia aloin seuraamaan oikeastaan ”vasta” sun raskauden myötä! Ja kovasti olen tykännyt! Ihana lukea rehellistä tekstiä raskaudesta ja sen tuomista muutoksista! Jotenkin lohduttavaa että oman kehon muutokset kauhistuttaa, eikä kaikki vain ole ihanaa ja mahtavaa koko raskauden ajan! Olisi kiva kuulla koska ja mistä tiesit olevasi raskaana? Tiesitkö jo ennen testiä? Jos aihe ei ole liian henkilökohtainen. 🙂 Tsemppiä loppuraskauteen, olet ihana! <3

  • Moikka 🙂 Kiitos kommentistasi! Koitan pitää tekstit juuri niin rehellisinä, kuin mitä itse ajattelen. Voisin kirjoitella tuosta alkuajasta ihan oman postaukseni.. Minä nimittäin todellakin tiesin heti, että olen raskaana – en vain osannut silloin luottaa omiin tuntemuksiini 😀
   Kiitos tsempeistä ja ihanaa kevättä <3

 10. 29 v, ja myös Tampereelta. Vasta vähän aikaa lueskellut, mutta kun löysin sun blogin (ehkä noin kuukausi sitten?) niin oli pakko lukea koko höskä kerralla läpi. Ihana blogi! 🙂 Huomasimpas samassa että meillä on yhteisiä tuttujakin, ei sinänsä mikään ihme kun Tampereella melkein kaikki tuntee jotain kautta kaikki.

  Meinasin aiemmin jo kommentoida johonkin sun postaukseen jossa ruodit sun ulkonäköä, että mulla on hyvin samanlainen sivuprofiili kuin sulla, josta oon ”kärsinyt” koko ikäni (lähinnä siis ongelmat tietysti omassa päässäni). Ehkä tän takia suhun on jotenkin ollut helppo samaistua. Kuulostaapas hölmöltä kirjoitettuna, mutta samapa tuo 😀

  Joten jään seurailemaan ja hurjasti tsemppiä loppuraskauteen!

  • Parempi myöhään kun ei milloinkaan 😉 Oon kyllä huomannut, että vaikka ollaan vasta muutettu Tampereelle pari vuotta sitten, niin pienet on piirit täälläkin ;D Vaikkakin ei tämä kyllä tuolle Kymenlaaksolle vedä vertoja koskaan pienuudessaan… Ei tuo kuulosta hassulta yhtään! Itsekin tulee välillä ajateltua, että tollahan on ihan samanlainen juttu kun mulla kun jotain kuvia katselee blogeissa. Kiitos tssempeistä ja kivaa kevättä 🙂

 11. Moikka, 34v Pirkanmaalainen. Lueskellut aktiivisemmin viime kesästä lähtien kun tapasin sut ihan livenä Miss Hullu Poro Open-kisojen yhteydessä. 🙂

 12. Olen kolmekymppinen tutkijaopettaja, yhden lapsen äiti ja aktiiviurheilija Itä-Suomesta. Siitä asti kun fitfashionille tulit, olen blogiasi vilkaillut ja nyt viime kuukausina (raskausaikasi) se on vetänyt puoleensa entistä enemmän kun meilläkin on toinen lapsi harkinnassa… Mies on halunnut jo pidemmän aikaa mutta itse vähän haraan vastaan…kovalla työllä tehty kroppa menee, salitreenit vähenee ja juokseminen menee tauolle ym. muuta hölmöä ja itsekästä. No, on niitä järkeviäkin syitä noiden ohella toki. 🙂 Ehkä nyt jotenkin henkisesti valmistelen ja pehmeitä itseäni ajatukseen raskautumisesta lukemalla fitfashionin raskaana olevien tai vauvan saaneiden blogeja. 😀 Mutta kiva ja kiinnostava blogisi oli jo ennen raskausjuttujakin. 🙂

  • Voi tiedän kyllä täysin mitä ajattelet vartalostasi.. En mä ole mitenkään sinut sen asian kanssa, että kaikki ei palaudu ennalleen heti. Tämä tämän hetkinen tila on helppo hyväksyä, kun ei tämä ole itsestä kiinni! Älä ota liikaa stressiä, asiat menee niinkuin niiden kuuluu 🙂 Kivaa kevättä sinulle!

 13. 21v hoitsu-tyttönen Tampereelta. Alkuun ihan vaan satunnaisesti selasin sun blogia, mutta näin jäinkin koukkuun, eli kyseessä on jokapäiväinen lukija. Harrastuksiin kuuluu laskettelu ja voimanosto. Ja nyt seuraa paljastus, sun blogi ja esimerkki oli se joka mut johdatti punttitreenin pariin, nyt siitä on syntynyt intohimo joka on sitten poikinut enemmänkin 🙂 kiitos siitä sulle! <3 olet huippu!

  • Voi eii<3 Miten ihana kuulla! Tuo on ehkä parasta, mitä bloggari voi kuulla! Kaikkea ihanaa elämääsi ja onnea opintoihin, sekä zemppiä treeneihin:)

 14. Taidan olla alusta asti seurannut blogiasi:) Blogia on kiva lukea, saada inspiraatioita ja samalla nähdä kuinka ihania asioita elämässäsi on ja hehkut onnea:) On ollut ilo saada tutustua sinuun ja kuitenkin yhteys ei ole katkennut kokonaan, ainakin koen sinuun jonkin ”hengenheimolais” yhteyden olevan;D Ihanaa ja odotuksen täyteistä kevättä teille!:)

  • Oon sun kanssa ihan samaa mieltä tosta yhteydestä, ehkä eräs ’asia’ meidän menneisyydessä meitä yhdistää 🙂 Edelleen olis niin kivaa nähdä livenä pian!

  • Näin uskon että yhdistää:) Olisi niin hienoa istua alas kahvikupposen ääreen juttelemaan, toivottavasti me vielä joskus satutaan samalle paikkakunnalle:)

  • Eiköhän se joskus onnistu- tai sitten järjestetään:)

 15. Mä oon aktiivisen epäaktiivisesti seuraillu sun blogia jonkun aikaa (juuri kun olit siirtynyt tänne fitfashionille). Löysin blogin Fannin kautta, kun tunnen hänet. 🙂

  • Kiva kun seurailet, Fanni kannattaakin tuntea 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta