Apua, mainokset vainoaa minua!

_MG_3199

Taidan kuulua pieneen vähemmistöön ihmisistä, joille nettishoppailu on on paljon taloudellisempaa, kuin kaupoilla käynti.  Jos lähden kaupoille, saatan hetken hurmiossa tehdä ihan älyttömiä hankintoja, joita sitten kotona ihmettelen suuresti.

Onneksi olen hillinnyt itseni esimerkiksi näiden ihan vain raskautta varten tarkoitettujen vaatteiden kanssa, nytkin hankituista vaatteista käytössä on tasan toinen. Ihmettelen suuresti muutamaa tunikaa, jotka ovat olleet ajatuksen tasolla todella tarpeellisia, mutta eivät niin yhtään minun näköisiäni vaatteita. Toinen niistä on jäänyt kerran käytön jälkeen täysin pitämättä ja toinen on tainnut olla päälläni kahdesti- nämäkin hankin ihan raskautta ajatellen.

Onneksi olen jo nyt oppinut, että minun on ihan turha hankkia värikkäitä vaatteita itselleni. Oli kausi, jolloin luulin käyttäväni kaiken maailman neonvärejä (ne taisi olla muodissa silloin?) ja nyt olen niistä kaikista tainnut päästä vihdoin eroon, sillä et tule kyllä päälläni näkemään kovin usein pinkkiä paitaa. Juurikin kun siivosin kaappiani, katselin väriskaalaa huvittuneena, kun valko-harmaa-musta rivi oli lähes suora. Olen todellakin harvinaisen tylsä pukeutuja!

_MG_3186

Nettishoppailu onkin tästä syystä täysin minun lajini. Käytän usein paljon aika täyttäen ostoskoriani mitä erilaisimmilla vaatteilla. Lopulta jätän ne kaikki ostoskoriini ja saatan pitää niitä siellä viikonkin verran. Hyvin hyvin harvoin minun tulee kuitenkaan tilattua yhtään mitään ja tyhjennän ”korini” kaikessa hiljaisuudessa. Ehdin punnita ostosteni tarpeellisuutta ja usein kaikki ovat tarpeettomia. Jos nyt kuitenkin tulen katumapäälle, niin netti pitää kyllä huolen, että en tuotteita unohda, sillä ne korini vaatteet/muut ostokset ovat kaikkialla.

Törmään haave-hankintoihini jokaisella sivulla minne menenkin, jotta en vahingossakaan unohtaisi tuotteita. Välillä tämä mainosten seuraaminen on ihan ahdistavaa. Etenkin nyt kun harkitsen yhden huivin ostoa ja minulla ei olisi siihen tällä hetkellä varaa, niin nyt se kummittelee sitten kaikkialla 😀 Huivi mene pois!

Oletteko huomanneet tämän saman ilmiön shoppaillessanne netissä?

_MG_3195

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Apua, mainokset vainoaa minua!”

  1. Toi mainosten seuraaminen on kyllä tosi rasittavaa! Eteenkin jos haluaisi oikeasti miettiä että tarvitseeko sitä ja onko nyt oikeasti varaa, niin joka paikassa tulee muistutetuksi siitä… No, kai se on mainosten tarkoituskin! 😀

    • Olis kiva tietää, että mikä on se koneisto joka poimii just noi sun sivut ja syöttää ne mainokset ihan kaikkialle minne menetkin.. Välillä ihan ahdistaa, että eikö tässä saa hetkeäkään ajatella omilla aivoilla 😀

  2. Se sun katsomien tuotteiden esiinpulpahtelu johtuu lähes kaikkien nettisivujen keräämästä käyttäytymisdatasta, eli evästeistä 🙂 Nythän niiden keräämisestä pitää olla maininta sivun ylälaidassa. Harmitonta, mutta ärsyttävää 😀

    • Siis todella ärsyttävää 😀 Eikä lainkaan mun taloudelle hyväksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta