Vauhdikas viikonloppu Kaakonkulmalla

Kuuluisat blogia koskevat viimeiset sanat: ”kyllä minä ehdin blogin päivittää lauantainakin”.. Tämä on aina, siis ihan aina hyvin kohtalokas ajatus, etenkin silloin kun olemme tulossa Haminaan viikonlopun viettoon. Ei täällä ehdi edes ajatella koneen avaamista, kun päivät ovat ihan täynnä jo muutenkin.

Viikonloppuumme on mahtunut:

  • meidän molempien vanempia
  • ripsihuoltoa ja kahvittelua rakkaiden tanssityttöjeni kanssa
  • voitokkaita uimakilpailuja
  • meidän rakasta kaveriporukkaamme ja amarillon hampurilaisia

(On muuten hauskaa, että 3/4 pariskuntaa odottavat vauvaa huhti-kesäkuun aikana.)

Olen huomannut olevani todella lahjakas aikatauluttaja ja tänäviikonloppuna ehdin nähdä yllättävän montaa ihmistä, vaikkakin kaikkia ihan liian vähän aikaa- viikonloppu on niin lyhyt aika kaikkeen. Vaikka omalla tavallaan nämä täällä kaakossa vietetyt viikonloput ovat aivan äärettömän stressaavia, kun paine nähdä kaikkia tuottaa hieman järjestelyjä, lähdetään täältä Haminasta silti aina hymy huulilla ja iloisena. On ihanaa nähdä kaikkia rakkaita ystäviä edes ihan pienen hetken.

Minä oikein odotan, että ehdin vielä käymään hieman pidemmällä reissulla täällä ennenkuin laskettu päiväni koittaa, saisin nähdä jokaista ystävää oikein pitkän kaavan mukaan! En vaan voi hehkuttaa ystävieni merkitystä elämässäni. Ollaan suunniteltu viettävämme kesällä lähemmäs kuukauden verran aikaa täällä vanhempiemme nurkissa. Tuntuu mukavammalta olla lomalla vauvan kanssa täällä, kuin Tampereella. Täällä voi viettää aikaa ulkona paljon huolettomammin, kun ulos pääsee kävelemällä ovesta ulos omalle pihalle, eikä tarvitse aina miettiä, että mitä tarvitsee mukaan.

Tällä hetkellä valmistaudutaan kotimatkaan, hirvittää ihan lähteä ajelemaan tuohon säähän. Jos Timo ei menisi huomenna töihin ja meillä ei olisi kimppakyytiä olisi varmaan ollut fiksumpaa vain jäädä vielä huomiseen. Vaikka ilmeisesti tämä ilma jatkuu vielä huomennakin tällaisena.

Jospa huomenna kirjoittelisin ihan oikealla asialla :D!

21kollage

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta