Unelmien viikonloppu – näin sen viettäisin jos vain taivas olisi rajana.

_MG_3409

Rv 32+2,  54 yötä laskettuun päivään..

Luin eilen pitkästä aikaa vau.fi:n sivuilta, että mitä tällä viikolla vatsassani tapahtuu. Mitään mullistavaahan pojan kasvussa ei enää tapahdu, vaan pikkuhiljaa hän alkaa keräillä rasvaa ympärilleen ja valmistautua ulostuloon.

Se, mihin kiinnitin huomiota, oli teksit ”saatat kaivata hemmottelua arkeesi, tavallista enemmän”. No todellakin kaipaan – taas joutuu Timo koville :D. Tässä siis alla ajatuksia siitä jos rahaa olisi rajattomasti, miten minä toteuttaisin unelmieni hemmotteluviikonlopun ennen lapsen syntymää.

_MG_3422

Täydellinen päiväni alkaisi siitä, että olisin nukkunut yöni hyvin hotellin pehmeässä sängyssä Timon kainalossa. Jos saisin valita ihan minkä tahansa hotellin, menisin scandic plazaan, ihan vaan sen aamupalan vuoksi. Mukaan ottaisin ystävämme Elisan ja hänen miehensä, sillä Elisa jos joku ansaitsee ihan saman hemmottelupäivän kuin minäkin (pojat saisi keksiä omat hemmottelunsa ;)).

Aamupala syötäisiin pitkän kaavan mukaan ja rauhassa, mihinkään ei olisi kiire. Aamupalan jälkeen meitä tultaisiin hakemaan ja pääsisimme kyydillä johonkin ihanaan spa:han. Siellä saisimme ensin kunnon niskahieronnan – kuumakivihieronta olisi minun mieleeni. Hieronnan jälkeen voisimme rentoutua allasosastolla ja nauttia kiireettömyydestä. Saisimme molemmat vielä valitsemamme hoidot – minä haluaisin ehdottomasti kunnon perinpohjaisen jalkahoidon pitkine hierontoineen.

Kun pääsisimme spa:sta, olisi meillä jo ihan kohtalainen nälkä, joten piipahtaisimme jossain nauttimassa lounasta. Tämän jälkeen meillä olisi aikaa hieman kierrellä lastentarvikeliikkeitä ja hypistellä ihania vauvajuttuja ja ihmetellä tulevaa.

Iltapäivästä meillä olisi vielä molemmilla ajat kampaajalle/kysiin/ripsiin – mikä nyt kumpaakin kiinnostaisi, itse tarvisin ripsihuollon kipeästi. Tämän jälkeen olisi aika mennä takaisin hotellille rentoutumaan. Jotta nyt ei ihan miehiämme unohdettaisi, niin he olisivat meidän hemmottelun ajan tehneet myöskin mitä haluavat ja illasta pääsisimme yhdessä vielä syömään kunnolla pitkän kaavan mukaan johonkin laadukkaaseen ravintolaan. Olisi ihana laittautua oikein kunnolla, kun harvoin sitä tulee käytyä missään tämän mahan kanssa, missä saisi miettiä ihan alusta loppuun illan lookin.

Kaiken tämän jälkeen olisin ainakin itse ihan puhki, joten olisi ihanaa päästä vielä yhdeksi yöksi nauttimaan hotellin lakanoista. Aamulla lähtisimme koko porukka aamupalan jälkeen kohti kotia levänneinä ja valmiina kohtaamaan pian koittava synnytys ja vauva-arki.

Kaikesta on ihana unelmoida! Ehkä pistän pystyyn oman koti- spa:ni ja hemmottelen tänään itseäni niissä puitteissa kun se on täällä kotona mahdollista.

Mitä sinä tekisit jos saisit käyttää nyt viikonlopun juuri niinkuin haluaisit?

Ihanaa alkanutta viikkoa ja karkauspäivään kosinta-onnea<3

_MG_3426 _MG_3394

ps. Minun mahani kasvu on tasaantunut ja oltiin sintin kanssa jo vallan keskikäyrällä, hurraa!

 

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Unelmien viikonloppu – näin sen viettäisin jos vain taivas olisi rajana.”

    • Niin ajattelinkin 😉 kukakhaa tän huvin maksaisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta