Vauvahankinnat osa 1, isot hankinnat.

Tätä postausta toivottiin ja ajattelin nyt, kun meillä alkaa nurkat täyttyä tavaroista, tehdä koonnin tähänastisista hankinnoistamme.

*postauksessa on mainoslinkkejä

_MG_3470

Näihin vauvajuttuihin saisi oikeasti kulumaan pienen omaisuuden, jos kaiken ostaisi uutena tai sellaisena unelmien versioina. Olen joutunut monet kompromissit tekemään ja lopulta olen kyllä kaikkiin hankintoihimme enemmän kuin tyytyväinen. Ostettavien lista lyhenee, mutta onhan tässä vielä hankittavaa vaikka millä mitalla.

  1. Rattaat. Meillä on kahdet rattaat, joista toiset (saadut emmaljungat) jäävät nyt vielä parvekerattaiksi odottamaan syksyä, kun käyttöön tulee mustat näppärämmät kaupunkirattaat. Aluksi oli tarkoitus, että nämä mustat rattaat saisivat olla parvekkeella, mutta koska emmaljungissa ei ollutkaan koppa-osaa, päätettiin ottaa nuo mustat käyttöön. Kaikinpuolin ne ovat varmaankin näppärämmän kokoiset jos ajattelee esim. kaupassakäyntiä. Emmaljungat toimii varmasti sitten hyvin kun syksy koittaa ja pikkumies alkaa istumaan enemmän – katsotaan mitä mieltä olen sitten käytännössä näistä 😀 Huomattiin tuossa, että nämä carenan rattaat ovat hyvin samankaltaiset kuin yhdet brion rattaat, saa nähdä kuinka käytännössä nämä eroaa, kavereillamme on nimittäin juurikin ne brion omat.

_MG_3469

* Flyg- vaunulelu täältä, Vaunun sadesuoja täältä

2. Turvakaukalo ostettiin vasta tällä viikolla Tampereen baby stylestä. Tämä oli joku brion poistuva malli ja saatiin se suht edulliseen hintaan. Tuntuu siltä, että turvakaukaloista saa pulittaa autoliitännän kanssa pienen omaisuuden, joten kaikki tarjoukset ovat paikallaan. Löysin vielä eilen ideaparkista kaukaloon lämpöpussin super-edullisesti kahdellakympillä. Noita lämpöpusseja kannattaa oikeasti bongailla aleista, sillä ne maksaa ihan älyttömiä summia ja mekin tarvittiin yksi kevyempi ja yksi paksumpi pussi, joten oli kiva, että tässä toisessa säästettiin reilusti.

_MG_3473 _MG_3474

Nalle-asu* odottaa jo sairaalasta kotiutumista- pikkumiehen pikkunallepuku<3

3. Sitterin tilasin varmaan ihan ensimmäisenä juttuna lekmerin alesta. Löysin sen jo pari kuukautta sitten ja tämä oli malli mitä olin ihaillut. Nyt ehkä jälkikäteen olisin tilannut erään toisen mallin, mutta eiköhän tämäkin aja ihan asiansa! Tämä on joku koliikkimalli, joten on nyt sitten siihenkin varauduttu :D.

_MG_3454

Ostamatta näistä ”kalliimmista” jutuista meillä on vielä itkuhälytin ja rintapumppu. Ensiviikolla saamme pinnasängyn, sekä rintarepun ja viimeviikolla ostimme meille lipaston lastenhuoneeseen, joka leikkii hoitopöytää. Tiedän, että vaipat tulen vaihtamaan kuitenkin kylpyhuoneessa, joten lipasto oli luonnollisempi ostos huoneeseen.

Kaikkeahan sitä voisi vielä ostaa, mutta koitetaan nyt vähän tinkiä ostoksista – menen kyllä ihan sekaisin aina vauvantarvikeliikkeissä! Olen tehnyt hankintalistan, josta vedän yli aina sen mikä ollaan hankittu, joten siitä on helppo katsoa, että mitä on vielä ostamatta.

Seuraavassa tarvikepostauksessa paneudun sitten kaikkeen pikkuhärpäkkeeseen.

<3: Emma

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Vauvahankinnat osa 1, isot hankinnat.”

  1. Vink vink, kannattaa kurkata rintarepuista heti ergonominen malli jolla jaksaa kantaa pidempiäkin aikoja ja joka toimii lapseniin ergonomian kannalta hyvin eli Baby Björnin, Stokken ja Emman sijaan vaikka Tula, Manduca tai Ergo.

    • Me saadaan kierrätyksenä reppu, en tiedä yhtään mikä se on merkiltään! Toivottavasti hyvä kantaa ainakin 🙂

  2. Tuo nalleasu on niin söpö että samanlainen on pakko hommata omalle pikkuiselle kun sen aika on 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta