Ihania muistoja instagramin kätköistä.

Selaisin tässä ig- kuviani yhtenä päivänä ja mietin, että sinne on kyllä tallentunut monia sellaisia hetkiä, jotka ovat jääneet erityisen lämpiminä muistoina mieleen! Osa kuvista on saattanut vilahtaa bloginkin puolella, mutta ig:ni oli aktiivinen jo paljon ennen blogia. Tässä siis muutamia ihania muistoja instagramin kuva-arkistoista.

#bioniccrew #mtv3 #nuortenhyväksi #mikko #vonherzen #funraising #dance #love #dancegroup #finland #girls

A photo posted by EMMA (@emmakaisa_) on

Rakas tanssiryhmämme ja Nuorten hyväksi – ilta maikkarilla. Bionic crew oli unelmieni täyttymys monella eri tavalla ja yksi niistä oli tämä, että saatiin kokea tyttöjen kanssa sellaisia juttuja, joita tuskin koskaan tulen enää kokemaan. Parasta tässä ryhmässä oli kuitenkin sieltä jääneet ystävät<3 Tässä pari muutakin kuvaa meidän tanssiryhmän matkalta, ryhmähän on edelleen voimassa ja voi hyvin, kyllä minäkin tulen aina olemaan sydämessäni yksi heistä, vaikka en enää ryhmässä tanssikkaan!

#dancecrew #bioniccrew #dance #girls #friends #kraddy @bioniccrew

A photo posted by EMMA (@emmakaisa_) on

So many #memoried… ahhahaa 😀 No ei sen väliä! Tässä kuvassa muutettiin jo Tampereelle, se oli tähänastisen elämäni suurin päätös, sen jälkeen en ole mitään muuta tehnytkään kun suuria päätöksiä, taisi jäädä vähän päälle tuo päätöksentekovaihe!

#best #friends 💜💜 #my #girls @sallakiri @ewisa_pekk @iisacity

A photo posted by EMMA (@emmakaisa_) on

Kesä ja tytöt <3 Kolme pyllyä vasemmalta leviää tällähetkellä raskauden johdosta, niin ne ajat muuttuu! Viimeinen pylly remontoi unelmakotia Kotkassa ja pitää muuten ihan huikeaa blogia sen tiimoilta, mutta palaan siihen joskus tarkemmin 😉

Reilu vuosi sitten oli hääjuttuja, ihan kuin tämäkin olisi ollut eilen.

Paras tyttöjenviikonloppu ever! Olen edelleen niin kiitollinen polttareistani<3

Heinäkuussa meistä tuli aviopari, eikä aikaakaan, että ollaan perhe!

💜 #emmanjatimonhäät

A photo posted by EMMA (@emmakaisa_) on

Tämä viimeinen kuva on yksi ylivoimaisista lemppareistani. Tämä on itseasiassa päivää ennen kun tein positiivisen raskaustestin otettu kuva. Tästä se elämä sitten alkoi muuttumaan. Tässä kuvassa on tuleva vaari, äiti ja täti. Vaari on hoitanut isän jobin 11 pisteen arvoisesti, joten uskon iskässä olevan kyllä potentiaalia vähintäänkin yhtä kovaan suoritukseen vaarina. Kyllä meillä kaikilla vaan roolit muuttuu!

Tässä siis muutama hassu kuva minun reilun 700 kuvan galleriasta. Tuonne mahtuu paljon selfieitä, mutta myös muistoja ja ihania hetkiä. Ne ihan kaikista parhaat hetket sinne valitettavasti eivät ole tallentuneet, sillä ne on eletty siinä hetkessä!

Ihania viikonloppuhetkiä sinne <3

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Ihania muistoja instagramin kätköistä.”

  1. Joku vois mennä naimisiin et saatais noi polttarit viettää uudestaan 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta