Vauvahankinnat osa 2, pienempiä hankintoja.

Tämä postaus on jatkoa vauvahankinnat osa 1 – postaukselle, jonka voit lukea täältä.

**Postauksessa on kaupallisia linkkejä

Edellisen hankintapostauksen välissä olen ehtinyt jo tilamaan ties mitä pikkuiselle ja joudun siis vielä kerran tekemään teille koontia tämänkin jälkeen löydöistäni. Olen koittanut karsia kaikki turhakkeet pois ja pakko sanoa, että vauva.fi:n keskusteluista on ollut enemmän kuin hyötyä, kun olen miettinyt, että mitä kannataa vauvalle hankkia. Toinen suuri apu oli ystäväni Mirvan postauksesta pari kuukautta sitten, johon hän oli listannut hyödyllisiä hankittavia pikkuiselle.

Olen aivan rakastunut tuohon Elodie details- merkkiin ja voisin oikeasti hankkia ihan kaikki vauvan pikkutarvikkeet heiltä. Jo ihan lompakkoani säästäen on kuitenkin tehty nyt muutama kompromissi, mutta olen minä jotain pieniä juttuja kuitenkin kotiuttanut.

Halusin panostaa vaippalaukkuun ja etenkin sen ulkonäköön.. Käytännöllinen hoitolaukku on ihan must tuote vauvan kanssa ja koska se tulee olemaan laukkuni nyt pidemmän aikaa, halusin sen sellaisena, että jaksan laukkua katsella. Laukun kriteeri oli myös se, että Timokin sitä kantelee varmasti useampaan otteeseen.  Tykkäsin tästä hankkimamme laukun yksinkertaisuudesta ja tilavuudesta. Sinne mahtuu helposti vauvan hoitotarvikkeet ja tarvittaessa myös viikonlopun yö-kylä tavarat kun alamme kyläilemään mummolassa enemmän.

_MG_3447

Laukku löytyy täältä , siihen sopiva paksumpi makuupussi syksyksi täältä.

Luin jostain, että unipussi olisi käytännöllinen pienen vauvan kanssa, joten heti tietenkin sellaisen hankin meille. En tiedä, että toimiiko pussi miten käytännössä, mutta kokeillaan nyt ainakin. Olisihan se helpompi kuin peitto, sillä pussi ei nouse vahingossakaan kasvojen peitoksi. Vähän minua jännittää kyllä kesä, sillä pussi on froteinen, mutta kuitenkin ikean pusseista se kevyempi malli. Pianhan se nähdään! Minun oli pakko ostaa pikkumiehelle myös tuollainen unilelu, hän varmaan osaa arvostaa sitä heti 😉

_MG_3459

Muina tekstiileinä olen ostanut ikeasta pikkupyyhkeitä, harsoliinoja noin 12kpl (niitä saa sitten lisää) ja kolme huppupyyhettä. En ole vielä ostanut isompia eriä hoitovoiteita, tuollaisen starttipakkauksen vain, vaikka ilmeisesti nuo pesuaineet ovat alkuun todella turhia. Aion ostaa ihan natusanin vauvaöljyn – heti kun meidän vanha loppuu, käytän sitä nimittäin itse parasta aikaa päivittäin.

_MG_3456

Kannattaa laittaa hankintalistalle muuten hajustamaton pesuaine, meillä kun on käytössä nuo hajustetut tabletit, niin en meinannut millään muistaa tuoda kaupasta tuota hajustamatonta pyykinpesuainetta, että sain kaikki vauvan tekstiilit pestyä.

Vauvan tekstiileistä meillä on vielä hankkimatta:

2 x lakanat, pinnasängyn reunasuojukset, patjan kosteussuojia ja pari pientä bodya. Muuta ei nyt akuutisti tule ainakaan mieleen.. Lisätkää nyt jos olen ihan kujalla 😀

Sitten näitä hygieniajuttuja…

_MG_3463

Ostin ensimmäisen erän liivinsuojuksia Ainulta, en viitsi niitä nyt vielä etukäteen hamstrata enempää, kun käytäntö näyttää sitten kulutuksen ja sen, että mikä sopii minulle parhaiten. Testailen nyt eri merkkejä, käytäntö sitten näyttää, että mikä on minun suosikkini mistäkin. Tähän kasaan olen vielä ostanut jo sinkkivoiteen ja äitiyspakkauksestahan sai nuo perusjutut aika hyvin.

Hankintalistalla on vielä: harsotaitokset, pumpuli, desisuihke, nenä- friida sitten vähän myöhemmin.

(pikkuniistäjä on hankittu täältä**)

_MG_3465

Tutit täältä, tuttinauha täältä**

Pikkumiehellä ei ole vielä kovin montaa tuttia, itseasiassa ei yhtään vastasyntyneelle sopivaa. Tuttipulloja on neljä, mutta niihin pitää vielä hankkia uudet tuttiosat, silä pullot on serkulta kierrätyksenä saatuja. En ole vielä päättänyt, että mikä on mielipiteeni tuteista sen tiedän kuitenkin, että pullo tulee osaksi arkea imetyksen rinnalla – mikäli pikkumies siihen vain on suostuvainen.

Mitään essuja, ym. tuotteita meillä ei vielä ole, sillä eihän tuo ruokailu ole vielä hetkeen kovin ajankohtaista muuten kuin minun maitobaarissani. Osti muuten rintapumpun, Philipsin avent:in – käytettynä. Se oli niin koskemattoman näköinen, että 10€ hinta 149€ sähköpumpusta sai minut tämän valinnan tekemään. Pitää kyllä desinfioida se muutamaankin otteeseen ennen käyttöönottoa.

Lista hankittavista lyhenee, mutta on vielä hyvin pitkä. Olen tehnyt ihan koneelle listaa tarvittavista tuotteista. Seuraavaan tarvikepostaukseen sitten enemmän tekstiilejä ainakin – katsotaan, että mitä siihen mennessä on taas ehtinyt kertyä, itkuhälytin ja mobile ovat ainakin matkalla postissa..

Ihanaa naistenpäivää jokaiselle naiselle ja naisenmieliselle<3

withloveEmma

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Vauvahankinnat osa 2, pienempiä hankintoja.”

 1. Moikka!
  Aivan ihania juttuja ootte hankkinut, kiitos siis vinkeistä! 🙂 Tosta hoitolaukusta kysyisin, että onko se siis enemmän harmaan vai vihreän sävyinen? Elloksen sivuilla siitä on hämmentävät kuvat, kun toisessa ihan sinertävä ja toisessa harmaa 😀 enkä ainakaan huomannut että sitä saisi tilattua eri värisenä.

  • Moi
   Kiitos, mä olen itsekin yllättynyt, miten kivoja juttuja ollaan löydetty 🙂 Minusta se elloksen kuva, missä laukku on itsenään vastaa väriä enemmän kuin se kuva missä on kuvatt ”asun” yhteydessä. Hieman siniseen taittava harmaa, mutta enemmän harmaa kuin sininen 😀 Ja ei ainakaan vihreä. Ja noi nahkaosat on tosiaan ihan selvät ruskeat. http://elodiedetails.com/shop/stroller-stuff/diaper-bags/317/diaper-bag-gilded-grey <- tossa kuvassa se on ehkä eniten oman värinen, missä on kuvattu vain se laukku!

   Toivottavasti sait jotain selvää tästä mun selostuksesta 😀

  • Kiitos,sain selvää! 🙂 toi on aivan ihana ja menin nyt itsekkin ihastumaan siihen vaikka aika kallis onkin 😀 sen siitä saa kun saa jonkun yhden päähänsä niin ei sitä kovin helposti sieltä pois saada ;D toisaalta en ollut ajatellut hoitolaukkuasiaa sen tarkemmin ennen kuin luin postauksesi siitä, että se tosiaan tulee olemaan myös minun ”käsilaukkuni” jonkun aikaa niin voisihan siihen panostaa 😉 onneksi bongasin blogisi, jään seurailemaan! Mukavaa pääsiäistä! 🙂

  • No tuo on kiva ja tosiaan sitten tuo on myös sellainen, että jos miehen pistää kaupungille rattaitten kanssa, niin sama hoitolaukku menee silloinkin. En ole jotenkaan yhtään sellainen ihminen, että menisin tuolla liberolaukku olalla keikkuen – mutta kuka priorisoi mitäkin 😀 Kiva kun jäit, mukavaa pääsiäsistä sinnekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta