Astetta väsyneempi päivä..

_MG_3542

Tänään minun piti:

 • herätä ajoissa
 • syödä terveellisesti
 • liikkua edes vähän
 • siivota kotona
 • tehdä blogijuttuja valmiiksi
 • käydä ulkona
 • pestä pyykkiä

Tänään minä:

 • nukuin pitkään
 • söin kaksi tuntia aamupalaa
 • Olen maannut sohvalla ja katsonut au paireja Los Angelesissa aivan liian monta jaksoa (sanooko joku ihan oikeasti ”sit olin sillai jolo, tai siis sille ou mai gaad”?).
 • närkkinyt ruokaa jääkaapista
 • lukenut lehtiä
 • okei, pesin pyykkiä…
 • Aion katsoa syke:ttä ainakin yhtä monta jaksoa, kuin mitä au pairejakin.

Selvästikin huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet. Parin päivän Helsingin reissun jälkeen tämä mamma on vähän väsynyt . Pikkumiestä mahassa ei selvästikkään väsytä yhtään, hän on kaksi verroin vauhdikas, eipä käy aika ainakaan pitkäksi!

Sanokaa nyt joku muukin, että tänään ei ole ollut se maailman tehokkain päivä 😀

_MG_3533 _MG_3528

 

emmakaisa

8 vastausta artikkeliin “Astetta väsyneempi päivä..”

 1. Tunnustan! …koko päivä oli ihan mato..! Ihan jäätävä väsymys kera ylipursuavan saamattomuuden. Rv 27 porskutellaan ja pitäisi yrittää olla ihana ja mahtava ja tehokas äiti 2,5 ja 4 vuotiaille muksuilleni…Joka päivä Se ei vaan onnistu. Ja tänään oli just Sellanen päivä jolloin Se ei todellakaan onnistunut! ..Yritetään huomenna uudestaan, joohan? 😉 Tsemppiä ja jaksuja sinulle!!

  • Voi vitsi mä just tänään mietin tossa sohvalla, että nostan hattua jokaiselle äidille joka on uudelleen raskaana.. Mun kun ei tarvinut miettiä kuin itseäni! Ollaan huomenna pirteämpiä sitten 🙂 ja samat zempit sinne!

 2. Mä en jaksa odottaa että mä pääsen äitiyslomalle byhyy. Reilu viikko vielä. Aion nukkua viikon putkeen. Tänään oli vaan yleisesti huono päivä kun joka paikkaa särkee. Oon joutunu löysyttää mun Birkenstockeja kahdella reiällä ja silti ne puristaa, jalat ja nilkat on ku pallot! Ja hellettä riittää edelleen yli 30 vaikka pitäs olla niinku syksy. Huah. Tsemppiä meille kaikille 😛

  • Mulla olis kanssa hieman alle viikko omani alkuun JOS olisin töissä.. Mutta onneksi en ole, ei siitä tulis enää mitään, että pitäisi olla joka aamu haukkana klo 07 töissä. Sä oot oikeasti niin reipas ja jaksava ihminen, tunnen itseni aina ihan väsyneeks tyypiks kun sun kommentteja lukee 😀 Koita nyt jaksaa loppu rutistus ja jos et jaksa, niin sitten sekin on hyvä myöntää! ”onneksi” voit käyttäåä birkkareita, voin kertoa, että ei meinaa kyllä kengät enää jalkaan taipua 😀 Tsemppiä!

  • Voi kiitos 🙂 Kukaan meidän toimiston tytöistä ei kyllä en halua lapsia ku ne on seurannu tätä mun taivalta 8kk 😀 Meillä on kaikki hankinnatkin nyt tehtynä (paitsi nännivoide :D) joten vauva alas tulla jo!

  • Meillähän täällä tuli nännivoidetta äitiyspakkauksen mukana, muuten en olis varmaan edes tajunnut sitä ostaa 😀 Pitää vielä hankkia puteli jos toinenkin, mutta eipä mitään maailmaa mullistavaa onneksi puutu! Kyllä se Asta sieltä pian tulee, kohta me ihmetellään, että joko ne täytti 18 😀

 3. Tutut fiilikset! Mulla näyttää menevän niin, että jos teen yhtenä päivänä normaalia enemmän tai nukun vähemmän, niin seuraava päivä meneekin sit siitä toipuessa. Mut noi hommat voi siirtää eteenpäin ja raskaana ollessa täytyy (yrittää) olla armollinen itselleen. Täällä rv 36+6 ja kenkävaihtoehtoina kumpparit ja vähän survomalla Uggit 😀

  • Joo toi on niin totta! Ihan kun olis joku eläkeläinen kun yks rankempi päivä vaatii melkein kaks päivää palautumista 😀 Onneksi mitään ei ole ihan pakko paitsi syödä ja olla. Pöly ei nurkissa leipää nimittäin pyydä.. Ounou! Mulla menee vielä onneksi melkein kaikki kengät.. Kaikkia en jaksa edes yrittää. Täällä 33+5, joten voin vaan kuvitella mitä tuo kolme viikkoa tuo lisämausteita tähän fiilikseen. Viimeyönä näin ekaa kertaa unta missä mulla ei ollut mahaa ja se oli ihanaa! Vaikkakin ongelma oli, että mihin se vatsa on kadonnut kun olin kuitenkin näillä viikoilla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta