Huulten helppo pikakaunistus

_MG_3566

Tiedättekö kun yksi maailman ärsyttävimmistä tunteista on se, kun huulet ovat kuivuneet ja tunnet kuinka niissä on kuivia kohtia jota yrität purra hampaillasi irti. Lopputuloksena huulissa on irtonaisia hituloita, huulet ovat verestävät ja mikään huulipuna ei näytä siistiltä huulissa.

Olen maailman laiskin kuorimaan huuliani ja totaalisen koukussa huulirasvaan. Raskaus ainakin minun kohdallani nimittäin kuivattaa huulia vielä entisestään. Käytän huulipunaa lähes päivittäin, joten superkuivat huulet yhdistettynä huulipunan kestokulutukseen ei ole kovin toimiva kombo.

_MG_3548

Uskon vakaasti, että hunaja on yksi luonnon parhaista ihonhoitotuotteista ja esim. sitruunan ja hunajan yhdistelmästä saa todella toimivan kasvonaamion. Nyt kaivoin kaapista hunajaa ja sokeria, mutta lisäsin näiden sekaan myös pienen määrän shea-voidetta antamaan kosteutta. Sekoitin ainekset kipossa hammastikulla ja levitin hierovin liikkein hunajakuorinnan huuliin.

_MG_3552 _MG_3556

Annoin kuorinnan olla hetken huulissani ja ennen kuorinnan poistamista hieroin vielä huulet kauttaaltan läpi. Kuorinta lähtee kätevästi paperilla tai vedellä.

Kuorinta olisi varmasti tehokkain illalla, niin, että tämän jälkeen huulille lisäisi vielä hyvin hoitavan ja kosteuttavan voiteen. Itsehän laitoin huulille labellot ja punat heti perään, koska luonnollisestikin päätin tehdä kuorinnan ihan hirveässä kiireessä kun olin jo valmiiksi myöhässä – silloinhan ne parhaat ideat aina syntyy!

_MG_3561

Mitään ihmeitähän tämä kuorinta ei saa aikaiseksi, mutta kun kuollut ihosolukko lähtee huulilta, ovat huulet heti paljon freshimmän näköiset. Minulla jäi huuliin pari kuivaa kohtaa, joten jos tämän hoidon olisi toistanut uudelleen, olisi tulos ollut varmasti parempi. Hammasharjalla saa myöskin huulista hyvin kuivaa irti, joten jos kuorinnan levittäisi pehmeähköllä harjalla huuliin voisi tulos olla priimaa!

Millaisia huulienhoito rutiineita teillä siellä on?

_MG_3568

Minulla on tänään tiedossa kivat kuvaukset ihanan Milkan kanssa – ihan kuin minun vatsastani ei olisi tarpeeksi kuvia, mutta halusin ammattikuvaajan ikuistamaan vielä pötsin ennenkuin se tästä (luojan kiitos) rupeaa pienenemään.

Kivaa lauantaita<3

ps. Muistathan 100 yötä kesään facebookin, bloglovinin ja instagramin

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Huulten helppo pikakaunistus”

  1. Hei, voisitko tehdä postauksen raskausajan diabeteksesta? Miten se on vaikuttanut sun ruokailuhin, reseptivinkkejä, kuinka tarkka olet ollut jne. Arvostaisin 🙂

    • Heippa:) Tottakai voin tehdä! Kiitos ideasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta