Missä vaiheessa täällä on tullut kevät?

kevätsapokka4

Pakko se on vaan uskoa, että kevät se vaan sieltä tulee. Ette usko miten odotan, että pääsen jälleen kävelemään kunnolla, ei sitä osaa oikein lenkkeilyäkään arvostaa ennenkuin se viedään sinulta pois. Kerrostaloasumisessa on se huono puoli, että ulos täytyy lähteä aina joku tekeminen mielessä, tuonne lumen keskelle kun ei viitsisi ihan vielä mennä vain istuskelemaan. En voi silti valittaa, nimittäin tuo lämpö minkä aurinko saa aikaiseksi on jotain niin ihanaa, että en kestä!

Voi kumpa ensi kesä olisi parempi säältään kuin edellinen, edes viikon verran!

Eilen valittelin kurjaa päivää ja tänään mieli on ollut edelleen vähän maassa. Kyllä tuo auringonpaiste saa väkisinkin hymyn huulille, mutta toisaalta olen heilunut kotona koko päivän rätti kädessä pyyhkimässä esiin tulleita pölyjä ja sen seurauksena alkoi supistella niin, että käännyin salin ovella kotiin vaikka olin jo kovaa vauhtia menossa treenaamaan. Kokeilen uudestaan vähän myöhemmin, nyt me ensin levätään hetki. Ostin kaupasta tulppaaneja, ne tekivät minut iloiseksi ja kotikin näyttää taas vähän puhtaammalta.

kevätsapokka

Huomenna minulla alkaa virallisesti äitiysloma ja menemme Timon kanssa perhevalmennukseen. Jätettiin synnytysvalmennus kokonaan välistä, mutta tämä käydään jo ihan kokemuksen vuoksi katsomassa.. Aika kuluu tavallaan nyt niin nopeasti, mutta samalla niin hitaasti. Kun mietin tulevia viikonloppuja ennen h-hetkeä, niin tajuan miten vähän aikaa tässä enää on. Kaikki vauvansänkyä lukuunottamatta on hankittu ja paikallaan, joten pikkuinen saa kyllä tulla milloin haluaa (kyllä ostin sen talkinkin tänään). Toisaalta kun miettii kulunutta kahdeksaa kuukautta, tuntuu siltä, että aikaa on kulunut ehkä kolmen kuukauden verran – vastahan minä kerroin täällä, että sintti on tulossa maailmaan ja se oli syyskuussa!

Ihanaa kun tulee kevät, ihanaa kun tulee kesä – tästä tulee jännittävin ajanjakso hetkeen.

Millaisia tunteita kevääntulo teissä herättää?

Kirjoittelin muuten kevätväsymyksen selättämisestä viimekeväänä, postauksen voit lukea täältä. 

kevätsapokka2kevätsapokka3

Kuvat: Salla/ Sammalsydän

 

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Missä vaiheessa täällä on tullut kevät?”

  1. Ihanan keväisiä kuvia, juutuin katsomaan heti niitä ja ihana väripilkku tuo huivi 🙂
    Kevääntulo lisää mussa aina energisyyttä, aivan kuin heräisi talvihorroksesta 😀

    • Joo nää on itseasiassa lauantailta Kotkasta – ihana ilma! Ja kyllä täällä Tampereellakin on onneksi nyt paistanut:) Sama juttu, mä olen paljon virkeämpi kun aamutkin on valoisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta