Äitiyspakkauksen haastaja ja oiva täydentäjä – pakkaus isälle.

Olisin niin kovasti halunnut kirjoittaa tämän postauksen omasta kokemuksestani, mutta ”valitettavasti” meille kotiutui jo aikapäiviä sitten äitiyspakkaus. Jos joku olisi kertonut minulle tästä mahdollisuudesta, olisi meillä aivan ehdottomasti tälläkin hetkellä perus äitiyspakkauksen tilalla pakkaus isälle tai sitten molemmat, nyt on jo aikalailla kaikki hankittu.

pakkausisälle

kuva: pakkaus isälle

Tämä isän pakkaus ei ole mikään Kela:n automaatio vaan tämä täytyy tilata itse. Pakkaus kuitenkin maksaa saman verran kuin mitä Kelalta saa rahaa mikäli äitiyspakkausta ei halua (+postikulut, mikäli ei pääse pakkausta hakemaan Pirkkalasta taikka Punkalaitumelta), eli periaatteessa voisi ajatella tämän olevan ”saman hintainen” kuin äitiyspakkauksen, tässä maksaa vain vaiva.

Tämä isyyspakkaus olisi ehkä kaikista paras kuitenkin äitiyspakkauksen rinnalla, sillä tässä pakkauksessa on paljon sellaista, mitä äitiyspakkauksessa ei ole. Itse jo melkein kaiken hankkineena mietin, että olisimpa tajunnut aikaisemmin tämän. Etenkin minua huvitti tuo ”Vauva- omistajan opas” – kirja ja kyllä nuo denimtossutkin olisivat kelvanneet. Toki siis pakkauksessa olevat harsot, kylpyamme, matkahoitoalusta, vaipat, tuttipullot ym. ovat ne asiat miksi tuo pakkaus on niin hyödyllinen.

pakkausisälle2

kuva: pakkaus isälle

Veikkaan, että tästä tulee vielä todella suosittu juttu jahka pakkaus isälle saa ansaitsemansa huomion. Jos olisin tästä hieman aikaisemmin kuullut, olisi tällainen kyllä meillekkin hankittu aivan varmasti!

Ajattelin nyt jakaa tämän vinkin täällä, jos vaikka joku teistä ottaisi kopin tästä ja kotiuttaisi tämän mainion pakkauksen itselleen 🙂 On se siistiä kun jollain leikkaa näissä jutuissa ja osataan tehdä jotain näin mainiota!

Pakkaukseen voit käydä tutustumassa täällä, siellä se tilauskin onnistuu kätevästi (kuinka siistiä, että noita on ihan kolmea eri väriä)!

Minulla alkoi tänään muuten äippäloma virallisesti.. HUI!

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Äitiyspakkauksen haastaja ja oiva täydentäjä – pakkaus isälle.”

  1. Hei! Mä en ole tuollaisesta varsinaisesta isyyspakkauksesta kuullut, mutta itse ajattelin väsätä miehelleni sellaisen. Kokoan pakkauksen pilke silmäkulmassa ja hankin siihen mm. hänen suosikkijoukkueen logolla varustetun tutin yms. Itse en ole vielä äippälomalle jäänyt, mutta perässä tullaan! 🙂

    • Hei ihan mahtava idea tuokin, uskon isän osaavan arvostaa sitä todella paljon 🙂 Zemppiä loppuodotukseen sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta