Date night ja täydellinen lauantai

_MG_3614_Fotor

*postauksessa mainoslinkki

Minun mittapuullani tänään on ollut ihan huippupäivä!

Odotan nykyään viikonloppuja vain, koska saan silloin viettää aikaa TImon kanssa rauhassa. Vaikka usein aamuisin Timolla on aikaa, on silti viikonloppu- aamuissa jotain taikaa kun ei ole pakko lähteä mihinkään ja saadaan olla kaikessa rauhassa kotona.

Tänään meillä oli suunnitelma. Lähdettiin hakemaan sintille sänkyä ja muutamaan pikkujuttua ideaparkista ja ikeasta. Mitä masokismia onkaan lähteä lauantai- iltapäivänä kumpaankaan, etenkin kun ideaparkissa oli joku teemapäivä ja paljon alennuksia(liikaa ihmisiä) kaikkialla. Hengissä selvittiin ja vaikka minusta tuntui, että olin kävellyt ainakin 10 kilometria, sanoi minun aktiivisuusrannekkeeni, että haaveeksi jäi tuo matka. (Miksi lukiessani tekstiä uudelleen luin, että aikuisviihderannekkeeni?)

_MG_3621_Fotor

Kun Timo ehdotti, että pitäisikö ruokakauppareissun sijasta käydä syömässä jossain en epäröinyt hetkeäkään, en olisi nimittäin enää jaksanut kävellä metriäkään kaupassa. Kyllä sitä vaan on niin kertakaikkisen raihnainen jo.

Olemme Timon kanssa todella huonoja käymään ulkona syömässä ja käydäänkin keskimäärin varmaan kerran puolessavuodessa kunnolla ravintolassa. Mielummin tehdään kotona rauhassa ruokaa ja ollaan ja möllötetään. Nyt kuitenkin oli kiva päästä hieman ulos, kun ei tässä muuten tule käytyä missään. Syötiin Roast:issa ihan taivaalliset ruoat alkupaloineen ja jos etanoista tykkää niin voin lämpimästi suositella Roast:in etanoita, olisin voinut syödä niitä pelkästään. Nyt on maha kipeä liiasta syömisestä ja sauna päällä – tämän hetkisen elämänvaiheen luksusta!

Sintin huonekin tuli tänään ohimennen valmiiksi, joten viimeistään ensiviikolla saatte sitten nähdä, että millainen siitä lopulta tuli. Eipä hän paljoa siellä varmaan aikaa tule alkutaipaleella viettämään, mutta onpa nyt ainakin henkisesti yksi asia viety loppuun asti. Tilanne kaiken suhteen on sellainen, että nyt jos sintti päättää ottaa varaslähdön, niin kaikki on aikalailla valmista. Jotain pikkujuttuja ehtii kyllä sitten aikanaan hakea ihan hyvin.

_MG_3611_Fotor

Takki: Only/ House of Brandon* , Mekko: Filippa K, Huivi: Cubus, Laukku: Michael Kors

Harmi, että kuvissa ei näy, mutta minulla oli korkokengät jalassa sitkeästi koko ravintolareissun. Ei kyllä näillä jaloilla tanssittaisi enää aamuun asti, meinasin nimittäin totaalisesti uupua Prismaan ennen kotiinpääsyä.

Olenko muuten ainut joka hurahtanut tänä keväänä pastellisävyihin? 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta