Milloin minä aloin?

_MG_3649_Fotor

Milloin minä olen alkanut pitämään..
 • reippaasti kävelemistä saavutuksena?
 • kauppakassin kantamista liikuntana?
 • nukkumista yli seitsemään myöhään nukkumisena?
 • päivää, joka sisältää enemmän kuin kaksi pakollista asiaa rankkana päivänä?

_MG_3647_Fotor

 • Youtuben vauva- vlogeja mielenkiintoisina?
 • vauva.fi:n keskusteluja pätevänä tiedonhankinta kanavana?
 • liberon vauva- kirjaa kivana iltalukemisena?
 • heräämättä nukuttua yötä luksuksena?
 • kaappien siivoamista miellekkäänä tekemisenä?
 • kenkien jalkaan laittoa rankkana juttuna?
 • pukemista pakollisena pahana?
 • varpaankynsien leikkaamista lähes akrobaattisena suorituksena?

Kysynpä vaan, että kuinka paljon ihminen voi muuttua alle yhdeksässä kuukaudessa?

_MG_3651_Fotor

Tuli muuten mieleen, että oletteko kiinnittäneet huomiota, miten kuvista voisi kuvitella, että kuristun pian kaulaliinaani, kun olen aina kädet siinä kiinni? 😀 

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Milloin minä aloin?”

 1. Haha, samaistun 😀 Oisit nähnyt mut eilen.. Putsasin mun kumisaappaat (täällä tuli yhtäkkiä syksy) ja päätin sit vetää toisen niistä jalkaan. Ei hirveän hyvä idea kun miettii että mun jalat on kaks kokoa isommat kun normaalisti! No, sehän juuttui kiinni ja olin yksin kotona ja ihan paniikissa yritin vartin raapia sitä irti, kunnes mies vastas mun soittoon ja tajusi neuvoa mua menemään suihkuun ja ujuttaa sinne sisälle saippuaa 😀 Low point!! 😀

  • En kestä 😀 😀 Etpä varmaan ajatellut tällaiseenkaan ongelmaan törmäävän elämäsi aikana… Voin niin nähdä itseni samassa tilanteessa. Onneks täällä vaan kengät kevenee! Tai no +0 ja pilvistä, että ei nyt mikään birkkarikeli vielä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta