Mitenkäs tässä näin pääsi käymään?

IMG_8009

Taisimpa pitää juuri pisimmän blogilomani ihan hetkeen. Olin Haminassa viettämässä aikaa perheen ja ystävien luona ja jotenkin unohdin hetkeksi ihan kaiken blogiin liittyvän- kamerakin kulki mukana lähinnä vain laukun painona. Nyt taas takaisin sorvin ääreessä Tampereella. BTW miksi muuten VR ei ole halventanut juuri Tampere- Kouvola väliä vaan lipuista saa edelleen maksaa melkein 100€, että pääsee käymään kotinurkilla ja pääsee sieltä vielä takaisin kotiin?

On jännittävää ajatella, että tässä kuussa meitä on jo kolme, koko elämämme muuttuu tämän kuukauden aikana täydellisesti. Periaatteessa Sintti voi syntyä hetkenä minä hyvänsä. Mietin tuossa muuten juuri, että mitäköhän Sintti tykkää ajatuksesta, että koko lukijakuntani on hänet maha-aikana tuntenut nimellä Sintti :D? Nimi meillä on jo mietittynä, voidaan pistää ennen ristiäisiä joku arvonta pystyyn, josko joku osuisi arvauksessa oikeaan, sillä voin vaikka vannoa, että se tulee hieman yllätyksenä monelle.

IMG_7975

Alan olla ihan kypsä itse tähän olooni, mutta nyt on laskettu päivä niin lähellä, että kyllä tässä jaksetaan sinnitellä. Maanantaina on lääkäri, jolloin tehdään tarkemmat suunnitelmat tulevan suhteen. Olen jotenkin todella levollisin mielin kaikesta, jostain syystä synnytyskään ei jännitä minua yhtään – kyllä luonto on naisen niin suunnitellut, että kaikki menee ihan hyvin.

Kävin tänään jopa parvekkeella fiilistelemässä vähän meidän rattaita, että kohta näitäkin työnnellään tuolla ulkona. TÄMÄ ON JÄNNÄÄ!

Viikonlopun suunnitelmissa on piakkoin lähteä käymään Prime:n  avajaisissa katsomassa, että miltä liike näyttää remontin jälkeen ja samalla nauttia vähän tuostaa aivan upeasta kevätpäivästä, mikä ulkona on! Tänään on muuten tasan viisi vuotta siitä, kun menin Timolle ensimmäistä kertaa hierottavaksi. Eipä meistä varmaan kumpikaan silloin olisi arvannut, että viisi vuotta siitä hetkestä eteenpäin ollaan jännän äärellä kotona, pian pienen pojan vanhempia.

En muuten kestä, saatiin aivan ihania lahjoja pikkumiehelle Haminassa ollessani. Minun pitää esitellä ne pian täällä blogissa – ompa minulla vielä muutama hankintakin käymättä läpi! Minusta tuntuu, että kauheasti on kaikkia juttuja teille tuloillaan, mutta en oikein osaa aloittaa mistään.. Hyvin huomaa, ettei ajatus kulje enää ihan täysillä.

Tämä postaus oli nyt ihan täyttä tajunnanvirtaa ja höpöttelyä – mutta välillä näinkin! Ihanaa viikonloppua ja aurinkoisia päiviä sinne<3

IMG_8001

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Mitenkäs tässä näin pääsi käymään?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta