Raskauspukeutumisen haasteita ja havaintoja.

emmala2

*sisältää mainoslinkin

Mitä pidemmälle tämän vatsankasvun kanssa mennään, sitä useammin asuni on iso tunika jonka alle voin piiloutua kotona välittämättä edes alusvaatteista. Olen ihminen, joka miettii jopa kotonakin johonkin pisteeseen asti vaatteideni ulkonäköä, joten tämä kylpytakki- tunika ihminen on minulle täysin vieras. Voisin ihan oikeasti kulkea kollegehousissa koko loppu raskauden ja tänään lähdin rikkinäisissä leggingseissä kaupungille. Alan välillä jopa ymmärtää asuvalintoja, jotka on tehty mukavuus – ei ulkonakösyistä.

emmala3

Vaatetukseni on kaikinpuolin koostunut jo tovin erinäisistä mustista vaatteista, jotka koitan vain saada mahtumaan päälle. En malta odottaa, että saan laittaa omat vanhat vaatteeni päälle. Minua on peloteltu, että lantio muuttaa mallia niin, ettei päälle mene hetkeen vanhat farkut. Onneksi omistan suurimmaksi osaksi leggingsejä ja farkkuleggingsejä.

Minua harmittaa hieman, että menin myymään esim. vanhat dromeni liian suurina, sillä ne olisivat varmasti mitä parhaimmat housut nyt kun 25 tuuman farkkuni tuskin ihan äkkiä sujahtavat näihin sääriin. Positiivista on se, että tulee kesä ja maksimekko-ajat, sillä ne eivät petä ikinä. Odotan myös kuin kuuta nousevaa, että saan jalkaani useammat kuin yhdet kengät! Erittäin positiivista on se, että on kevät ja ihanat kevättakit sekä huivit, joilla saa asusta kuin asusta mielenkiintoisen ja värikkään.

emmala1

Takki: Only/ House of Brandon**/ Huivi: Armani Jeans

Tämä Primen avajaisissa ollut asuni oli muuten kaikessa mustuudessaan todella toimiva, mutta kampaamolla katsahdin vihdoin itseäni peilistä parin tunnin kaupunkikävelyn jälkeen ja huomasin, että minulla paistoi alavatsalta noin 10cm kaistale ihoa. Pettämätön pitkä pitsiresoritoppini on siis tainnut muuttua juuri liian lyhyeksi ja leggingsini olivat aivan liian löysät ja alhaalla – nämä on aina niitä imartelevia hetkiä, mitään mitä tapahtuu vatsan alla kun ei itse nää.

emmala6_Fotor_Collage

 

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Raskauspukeutumisen haasteita ja havaintoja.”

  1. Ihana huomata että jaksat pitää itsesi ehostettuna myös raskaana ollessa 🙂 Näytät kauniilta 🙂 Raskausjuttujasi on ollut mukava seurata.

    • No kovasti yritän, mutta kyllä nämä meikittömät kollegehousupäivät ovat viimeaikoina yleistyneet 😀 Kiitos kivasta kommentista ja mukavaa tulevaa viikkoa 🙂

  2. Hei, aivan ihana takki 😍 Mitä kokoa käytät takissa ja mitä kokoa käytät normaalisti (jos saa kysyä🙊)? Tekisi mieli tilata itselle myös tuo takki 👌

    • Miekin tykkään <3 Toi oli kokoa S, mutta ei mennyt kuin ylänapit kiinni 😀 normaalisti mulla on xs kokosia takkeja. Toi on kyllä ollut tosi hyvä nyt raskauden jälkeenkin 🙂 suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta