Pettämätön Esthetique Tampere!

*postaus tehty yhteistyössä Esthetique Tampereen kanssa

Eksyin puolivahingossa viime vappuna Esthetique Tampereen liikkeeseen Annalle kynsien geelilakkaukseen. Ajattelin, että saan kynnet nätiksi ja kiitos. Nyt olen palannut tuohon kyseiseen liikkeeseen kuukausi toisensa jälkeen ja aina lähtenyt yhtä tyytyväisenä ulos.

Ongelmani on ollut lähinnä aina se, että oli geelilakkaus tai geelaus kenen tekemä tahansa, on kynnet minulla aina ”korkanneet” jo viikon jälkeen. Nyt viimeisen vuoden ongelmani on ollut se, että kuinka pitkiä kynsiä uskallan pitää, koska geelit pysyvät virheettöminä aina seuraavaan huoltoon asti. Pisimmillään huoltovälini on ollut viisi viikkoa, sillä kynsien kasvun takia kynnet ovat alkaneet näyttää epäsiistiltä.

Nails🎀 #newnails #gelnails #nailsofinstagram #beauty #girlythings 💕

A photo posted by EMMA (@emmakaisa_) on

Nyt kuitenkin päätin jättää sormenkynnet geelaamatta, sillä haluan opetella hoitamaan vauvaa ilman, että siltä puhkeaa silmä tai raavin häntä muuten verille.. Sormet tuntuvat todella töpöiltä ja näyttävät minusta niin rumilta, mutta onneksi nyt on aikaa vielä lakkailla kynsiä ja pitää niitä siistinä. Minä kun kuulun niihin ihmisiin, että haluan käsien olevan kauniit.

Toinen murheenkryyni on ollut varpaan kynteni, jota en ole kotikonstein saanut siistin näköiseksi, vaikka olen tehnyt kaikki temppuni. Minulla on moneen otteeseen iskuja saaneet hieman paksuuntuneet isovarpaan kynnet ja muutenkin ne murenevat aina leikatessa. Geelautin ensimmäistä kertaa varpaani viime kesänä ja toisen kerran nyt jouluna, kun lähdimme reissuun.

_MG_2549

Koko raskauden olen puhunut sitä, että haluan ennen laskettua aikaa hemmotella itseäni kunnolla. Olen koittanut vihjailla kaikin päin kotona, että jalkahoito olisi kiva, mutta niinhän siinä kävi, että sain itse yllättää itseni tänään jalkahoidolla ja kynsien huollolla.. Vähänhän se niin taitaa mennä, että itse kun järjestää, niin saa mitä haluaa 😉

Mullahan on jalat alkaneet turpoilla ihan holtittomasti ja ihan yhtäkkiä ne saattaa olla kuin mummolla – toisena hetkenä taas vähemmän. Kokoajan ne on kuitenkin enemmän tai vähemmän turvoksissa, joten oli enemmän kuin ihanaa kun joku hieroi jalkoja ja kapsutteli ja rapsutteli, eikä itse tarvinut taipua mihinkään.

Seuraava kuva saattaa järkyttää herkimpiä..

_MG_3780_MG_3807

Nyt on kantapäät ja kesävarpaat kunnossa ja tiedän, että ihan hetkeen ei tarvitse miettiä varpaiden kynsilakkoja.

Suosittelen lämpimästi Esthetique Tampereen palveluja, en ole näin laadukkaita kynsiä vielä mistään saanut. Nettiajanvaraukseen pääsee tämän linkin takaa.  Liikkeessä on myös kynsi ja ripsitarvikkeiden kauppa ja Anna kouluttaa sekä kynsien, että ripsien laitossa kiinnostuneita – näistä kannattaa kysyä enemmän suoraan Annalta liikkeestä!

Kerron teille vielä tällä viikolla Esthetiquesta löytyvästä tuotesarjasta, jonka pariin tuotteeseen olen täysin ihastunut!

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta